Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Hammerglass Automotive

Hammerglass AUTOMOTIVE tilbyder et omfattende program af brudsikre ruder til alle typer af entreprenørmaskiner, med fokus på et sikrere førermiljø. Gravemaskiner, hjullæssere, skovningsmaskiner, traktorer, trucks og kraner anvendes ofte i krævende miljøer, hvor der er risiko for at ruderne i førerhuset kan splintre. Hvis ruden knuses under igangværende arbejde er der fare for at maskinføreren kommer til skade pga. splintrende glas eller indtrængende genstande. Vores løsninger bidrager til en øget personbeskyttelse og en reduceret risiko for uplanlagt nedetid. Hammerglass kan fås som udskiftningsruder til de fleste sædvanligt forekommende entreprenørmaskiner, i en tykkelse som er tilpasset til rudestørrelsen og sikringsbehovet.
Hammerglass er en slidstærk og bestandig polykarbonatplade som er 300 gange stærkere end glas - og ekstrem brudsikker. Hammerglass-ruderne er belagte med en tynd hinde af kiseloxid, som beskytter mod ridser og slitage. Overfladebehandlingen giver desuden en UV-beskyttelse på 99,96%, hvilket forhindrer at Hammerglass-ruderne udbleges eller bliver grumset over tiden. Med sine samlede egenskaber er Hammerglass det selvklare valg for udskiftningsruder til alle typer entreprenørmaskiner.

Hammerglass AB er certificeret iht. ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 samt i overensstemmelse med PPAP i alle processer. Vores konstruktionsafdeling er største kompetence, som vi gerne deler med OEM.