Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

ScreenSaver-ruder & ScreenSaver-film

Hammerglass-ruderne tåler både kemikalier og vinduesviskere. I ekstra udsatte miljøer, hvor sædvanlige ruder ødelægges af sand og grus, kan Hammerglass-ruden udstyres med en selvhæftende beskyttende ScreenSaver-film som føreren kan udskifte ved behov. En ScreenSaver-rude forhindrer at de kraftigere Hammerglass-ruder i RABS-rammen opslides af gentagne stenslag ved f.eks. stenknusning.

ScreenSaver-rude beskytter ruden i RABS-rammen

Støvede miljøer, stenknusning og gentagne stenslag slider hårdt på maskinens ruder. ScreenSaver-ruden i 4 mm tykt Hammerglass er beregnet til at beskytte den kraftigere 12 mm-rude i RABS-rammen og er et rent slidprodukt, ligesom tænderne på skovlen af en gravemaskine. Den patenterede ScreenSaver-rude leveres med en fugtabsorbent langs med yderkanten og monteres på RABS-rammen med stjernegreb. En gummitætning slutter tæt mod rammen og forhindrer at vand trænger ind mellem offerruden og RABS-ruden. Ruden kan nemt fjernes, når den ikke er i brug, og nemt udskiftes, når den er slidt op af stenslag.

ScreenSaver-film forlænger rudens levetid

Hammerglass-ruderne er belagte med en tynd hinde af kiseloxid (ligner nærmest en tynd hinde af glas), som beskytter mod ridser og slitage. Normalt slider vinduesviskeren ikke på ruden. Men i sandede miljøer og når ruden bliver udsat for grus, anbefaler vi, at der lægges en beskyttende ScreenSaver-film på Hammerglass-ruden. ScreenSaver-filmen er en ekstra beskyttelse, som forlænger Hammerglass-rudens levetid. Filmen består af to lager beskyttelsesfilm med en overflade, som modstår ganske krævende forhold. Den må dog ikke forveksles med Hammerglass-rudernes beskyttende overfladebelægning. ScreenSaver-filmen er en forbrugsvare. Når filmen er tilstrækkelig nedslidt byttes den helt enkelt ud med en ny. Alt efter slitagegraden udskiftes ScreenSaver-filmen i forskellige intervaller. Det kan være en gang om ugen, en gang om måneden osv.