Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Returer & Reklamationer

Betingelser for returnering af varer

Følgende forudsætninger skal være opfyldt for at Hammerglass Danmark ApS accepterer returvarer:

  • Den planlagte returnering skal anmeldes til og godkendes af Hammerglass Danmark ApS ordreafdeling inden varen sendes retur.
  • Måltilpassede løsninger til unikke projekter tages ikke tilbage.
  • Varen skal kunne sælges som ny vare til anden kunde. Den må ikke være anvendt, beskadiget, ridset eller på anden måde være udsat for brug.
  • Beskyttelsesfolien skal være uskadt på ruden.
  • Varen skal returneres i original forpakning, så den kommer uskadt tilbage til Hammerglass Danmark ApS.

Forudsat at ovenstående vilkår er opfyldt, refunderer Hammerglass Danmark ApS 75% af varens værdi. Omkostninger for returnering afholdes af kunden.

Kvalitetsvurdering & Klagebehandling

Uddrag af Kvalitetsvurdering og Klagebehandling 5. Særlige bestemmelser for forretningsområdet Automotive.
For fuldstændige garantibetingelser henvises til Kvalitetsvurdering og klagebehandling »

5.1. Førerhus

For kabinens sideruder gælder de samme vurderingsbestemmelser som beskrevet foroven. For frontruden, hvor der skal tages særligt hensyn til førerens behov for god sigt, gælder, at frontrudens dioptri værdi ikke må overstige 0,07 samt at betragtningsafstanden for punktfejl og fejl i yderkanten skal være 1 meter (i stedet for 3 meter).

5.2. Fysiske fejl i ruder

Hammerglass® er et specielt belagt polykarbonat. Ved ekstrudering af Hammerglass-pladerne kan det forekomme at der opstår små fejl eller ujævnheder. Sådanne plader skal bortsorteres under den kvalitetskontrol, pladerne gennemløber. Skulle der forekomme fejl, som er så forstyrrende, at ruden ikke kan anvendes, erstatter Hammerglass Danmark ApS produktet med en ny rude. Reklamationen skal foretages via maskinforhandleren. Udover billeder og en beskrivelse af selve fejlen skal rudens produktionsnummer angives for sporbarheden.

5.3. Indpasning af rammer og ruder

Hammerglass automotive-produkter benævnes ud fra tilgængelige modelbetegnelser som vi modtager fra maskinproducenter, maskinimportører, serviceværksteder m.m. Samtlige automotive-produkter er blevet prøvemonteret på fysiske maskiner, hvorved pasform, tæthed, monteringsforløb osv. er blevet afprøvet. I visse tilfælde kan der dog forekomme maskiner med specielle førerhuse eller andre modifikationer, som afviger fra de testede modeller - selvom maskinen har samme modelbetegnelse som standardmodellen. Hammerglass Danmark ApS tager intet ansvar for, hvor godt vores produkter passer til modelvarianter, på hvilke de ikke er blevet testmonteret. Endvidere overtages ingen omkostninger for tilpasning eller specielle løsninger, når vores produkter anvendes på modelvarianter vi ikke kender.

5.4. Limede ruder

Ruder som skal limes fast, er udstyret med en sort yderkant (maskering). Med hver rude følger en detaljeret og specifik monteringsinstruktion. Hvis en rude skulle løsne sig fra førerhuset, er dette grundet i, at monteringsinstruktionen ikke er blevet fulgt og skaden vil ikke blive betragtet som et garantitilfælde.

5.5. ScreenSaver beskyttelsesfilm

ScreenSaver-filmen er beregnet for at beskytte Hammerglass-ruden mod vinduesviskerens slitage i sandede miljøer. Når ScreenSaver-filmen/ruden rammes af stenslag er det sandsynligt at filmen punkteres og at der kan opstå ansamlinger af vand i de punkter, hvor filmen er punkteret. Dette betragtes ikke som noget garantitilfælde
I de tilfælde, hvor ruderne leveres med påført ScreenSaver-film fra fabrikken, skal der tages hensyn til, at monteringen foretages varsomt og ruden ikke må bøjes eller vrides, da filmen ellers kan løsne sig. ScreenSaver-filmen er testet på hundreder af maskiner med meget godt resultat. Skulle filmen løsne sig fra ruden, er dette sandsynligt grundet i en fejlagtig håndtering ved montering af ruden og betragtes ikke som noget garantitilfælde.

For fuldstændige garantibetingelser henvises til Kvalitetsvurdering og klagebehandling »