Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Udrykningskøretøjer

Hammerglass beskytter mod både brosten og molotovcocktails – risici som desværre er blevet en del af hverdagen for personalet i udrykningskøretøjer. Hammerglass-ruderne produceres i en tykkelse alt efter behov og kan leveres som plane og varmtformede ruder. Vi ligger inde med ECE R43-certificerede løsninger til køretøjets samtlige ruder, hvilket indebærer at køretøjet ikke bruger en speciel dispensation for polykarbonat i frontruden.

Hammerglass redder liv

Med en vægt, som er betydelig lavere end for sædvanligt bilglas, kan det, at vælge Hammerglass til ruderne, være livsafgørende. Når det handler om at redde liv, handler det om at have det passende medicinske udstyr parat. Hammerglass sørger for at holde køretøjets vægt nede, hvilket skaber kapacitet til ekstra hjælpeudstyr, samtidig med at der skabes en hærværkssikker løsning uden fare for glasbrud. Hammerglass-ruderne leveres normalt i en indsynsbeskyttet, sorttonet udførelse til montering i ambulancens bag- og sideruder. I Sverige ruller mere end 300 ambulancer med brudsikkert Hammerglass i ruderne.

  • Vejer kun halv så meget som glas
  • Skaber plads til ekstra hjælpeudstyr
  • Hærværkssikker

Forstærket beskyttelse for køretøjer der er udsat for høj risiko

Den internationale erfaring fra uroligheder og optøjer viser, at politibetjente, som er undervejs i politibiler, i visse situationer kan risikere at komme til skade eller dræbes. Et scenarie kan f.eks. være, at køretøjet omringes af hooliganers. Der kastes brandbomber, hvorpå betjentene må forlade køretøjet og tvinges til at blive direkte konfronteret med de ventende aggressorer. Med Hutchinson Vehicle Light Protection Kit (VLPK) kan køretøjet brænde i en hel time, uden at dette har nogen effekt, det kan køre videre med punkterede dæk, ruderne modstår brosten og slag med f.eks. gadeskilte eller hvad ellers måtte tjene som slagvåben. Målgrupperne for Vehicle Light Protection Kit er i første linje politikorps, forsvarsindustrien og ambassader - men også personer med et særligt behov for beskyttelse og som ikke ønsker at køre rundt i pansrede køretøjer som vejer flere tons.

Gennem det unikke samarbejde mellem Hammerglass AB og tyske Hutchinson kan vi udstyre køretøjet med:

  • Brudsikre ruder
  • Lak, som ikke brænder
  • Dæk, som er kørbare selv efter beskadigelse
  • Automatisk slukningsudstyr på over- og undersiden af køretøjet

Til køretøjer med et ekstra højt trusselbillede findes der skudhæmmende Hammerglass i modstandsklasserne BR4-NS (23 mm) og BR6-NS (39 mm) jf. standarden EN 1063.

Hammerglass AB er certificeret iht. ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 samt i overensstemmelse med PPAP i alle processer. Vores konstruktionsafdeling er største kompetence, som vi gerne deler med OEM.