ARBEJDE HOS HAMMERGLASS

Bidrag til et mere sikkert samfund

Vil du ligesom os bidrage til et mere sikkert samfund med mindre hærværk og indbrud, bæredygtige, innovative infrastrukturløsninger og færre arbejdsulykker med knust glas? Så kan Hammerglass være virksomheden for dig – og du kan blive en ny, værdsat kollega hos os!

Hammerglass er en globalt voksende virksomhed med hovedkontor og produktion i Förslöv. Her udvikles fremtidens højtydende sikkerhedsruder til ejendomme, infrastruktur og entreprenørmaskiner. Vi er et godt alternativ i alle typer miljøer, hvor der er behov for beskyttelse mod knust glas. Skoler, butikker, højrisikobygninger og private hjem kan ved hjælp af vores vinduesløsninger få en sikker skalbeskyttelse. Maskinførere i skove, miner eller stenbrud sidder sikkert bag vores certificerede og ekstremt testede sikkerhedsruder Personer, der bor ved siden af veje og jernbaner, får den bedst mulige støjbeskyttelse ved hjælp af vores hårdt coatede støjskærme, busrejsende undgår ødelagte busskure, og gang- og cykeltunneler er oplyste og ikke ødelagte. Kort sagt: Hammerglass gør samfundet lidt bedre!

Vores kerneværdier er pålidelighed, kompetence og engagement, og vi sætter stor værdi i at kunne levere kundespecifikke løsninger, der gør en forskel på stedet. En investering i Hammerglass giver langsigtede og klart positive forandringer for miljø, samfundsnytte og økonomi.

Målet er at blive den førende globale producent og den naturlige leverandør af glasløsninger, der ikke kan gå i stykker. Vil du med på rejsen?

Hold øje med opslåede stillinger. Du kan også sende en spontan ansøgning her:

Send ansøgning

Svensk Gymnasielærling

I efteråret 2017 var Båstads kommune den første i Skåne med at indføre programmet “Svensk Gymnasielærling” – en beskæftigelse af erhvervsfaglige studenter med aflønning fra første år på gymnasiet. Lige nu har vi hos os to elever, som læser de faglige gymnasieemner det halve af tiden og tilbringer den anden halvdel af tiden hos os.

Dette erhvervsfaglige studenterprogram er opbygget på den måde, at eleven bruger den ene halvdel af tiden i skolen og den anden halvdel i en virksomhed. Det erhvervsfaglige studenterprogram henvender sig til elever som fra grundskolen er berettiget til at deltage i nationale programmer på gymnasiet - og til nyankomne, som ikke bliver kompetente men får en erhvervsintroduktion. Programmet åbner muligheder for erhvervslivet, kommuner og skoler for at få sat unge i beskæftigelse. Uddannelsespladserne giver dog også gode muligheder for nyankomne i Sverige for hurtigt at blive integreret og komme ind på arbejdsmarkedet, samtidig med at de lærer det svenske sprog.

Ledige stillinger