DÆKKEPROFILER

Isolerende beskyttelse mod fugt og forrådnelse

Dækkeprofiler beskytter mod forrådnelse

Dækkende overligger i Hammerglass er et udmærket og funktionelt alternativ til de traditionelle overliggere i metal. Dækkeprofilen er ikke ledende og fremstilles af sort UV-bestandigt Hammerglass som kan tilpasses til en eksisterende eller ny produceret plankeværks-/skærmløsning.

hammerglass krönbeslag bullerskärm

Ikke strømførende dækkeprofiler

På støjskærme og plankeværker langs jernbanespor er overliggere av metalplader direkte ubrugelige set ud fra sikkerhedens synspunkt. En nedfaldet strømførende ledning som kommer i kontakt med metalpladen kan medføre, at hele plankeværket bliver strømførende, hvilket kan have forfærdelige konsekvenser. Her kan man med fordel anvende Hammerglass dækkeprofiler for at beskytte den underliggende trækonstruktion mod fugt og forrådnelse.

 

  • Isolerende - Ikke strømførende
  • Lang levetid
  • Minimal vedligeholdelse
  • Omkostningseffektiv

   

Download produktark

Konstruktion og montage

Formålstjenlig konstruktion med udformning og dimensionering efter kundens ønsker. Hammerglass dækkeprofiler produceres af 4 mm tykt, sort og UV-bestandigt Hammerglass som kan tilpasses til en eksisterende eller ny produceret plankeværks-/skærmløsning. Montering med skruer/bolte jf. Hammerglass anvisninger.