EKSPLOSIONSBESKYTTENDE RUDER

Kombinert indbruds- & eksplosionssikring med facadetilpassede løsninger i stålramme

hammerglass fastighet explosionsskydd 1300x150-8

Kombinert inbruds- og eksplosionssikring

Med de stadig voksende trusselbilleder og risici for attentater og eksplosioner i bymiljøer øges samtidigt også behovet for sikringsglas i vinduer, døre og glaspartier. Ved en kraftig detonation splintrer glasruder selv i store afstande fra eksplosionsstedet, ofte med alvorlige personskader som følge. I nærheden af eksplosionsstedet kan endda splintfrie ruder trykkes ind i rummene, uafhængigt af om de er af hærdet eller lamineret glas. Hammerglass Eksplosionssikring holder ruderne på plads, selv ved en kraftig eksplosion.

Unik facadetilpasset letvægtsløsning

Hammerglass Eksplosionssikring er en unik facadetilpasset eksplosionshæmmende løsning, hvor en 12 mm tyk Hammerglass-rude monteres i en kraftig stålramme. Stålrammen holder hele pakken på plads, selv ved en kraftig eksplosion. Denne splintfrie løsning er tyndere og vejer væsentligt mindre end tilsvarende løsninger som baserer på sædvanligt glas. I udsatte byområder, hos myndigheder, ambassader, banker osv. udgør Hammerglass en effektiv sikring uden at fragmenter eller splinter flyver gennem luften. Udover eksplosionssikring giver systemet en effektiv beskyttelse mod indbrud.

Eksplosionstestet sikkerhedsglas

En række tests af Hammerglass-ruder er i henhold til EN 13124-2 gennemført af SP (Svensk Teknisk Forskningsinstitut) i Borås. Sprængninger blev gennemført i forskellige afstande fra Hammerglass-ruden. Resultatetvar, at 12 mm tykke Hammerglass-ruder klarer en trykbølge fra 3 kg TNT i en afstand på 3 meter.

hammerglass explosionsskydd

Beskytter både mennesker og ejendom

Flere og flere butikker i udsatte byområder vælger Hammerglass i stålprofil til deres udstillingsvinduer. Udover eksplosionssikringen byder systemet på en effektiv barriere mod indbrud, og samtidig giver det en betydelig højere sikkerhed for personalet i butikken. Montagen har ingen synlige påvirkninger på eksisterende udstillingsvinduer.

 

  • Eksplosionstestet sikkerhedsglass
  • Unikke splintfrie letvægtsløsninger
  • Facadetilpasset stålramme holder ruderne på plads
  • Beskytter mod eksplosioner, indbrud og hærværkm
  • Montagen indebærer intet synligt indgreb på eksisterende vinduer
  • Fortrolig risikoanalyse og behovsvurdering

 

Vælg den rette sikring til det rette trusselbillede
KLASSE LADNING AFSTAND TRYK Pso
IMPULS Iso
HMG-PRODUKT
EXR1 3 kg 5 m 0,75 bar 1,05 bar/ms HmG 12 mm
EXR2 3 kg 3 m 2,3 bar 1,65 bar/ms HmG 12 mm
EXR3 12 kg 5,5 m 1,7 bar 2,25 bar/ms -
EXR4 12 kg 4 m 3,6 bar 3,00 bar/ms -
EXR5 20 kg 4 m 6,3 bar 4,20 bar/ms -

Evaluering af beskyttelsesbehov ud fra trusselsbillede

Vi assisterer ved vurdering af facader baserende på trusselsbilledet. Ud fra grundlæggende data på eksisterende vinduer og døre foreslås et egnet sikringsniveau. Vi leverer en nøglefærdig helhedsløsning med risikoanalyse, behovsvurdering, projektering og montering af vindues- og dørpartier i den anbefalede sikkerhedsklasse. Grundig og fortrolig analyse af beskyttelsesobjektet udføres af Hammerglass-specialister. Samtlige Hammerglass-ruder lasermærkes med logo og produktionsnummer for sporbarhedens for intern kvalitetssikrings samt for sikkerheden ved eventuelle garantispørgsmål.