hammerglass brobalsta drivingrange 01 1300x400-8

”Meget populær blandt medlemmerne”

Publiceret 2022-08-17

En førsteklasses golfoplevelse!

Bro-Bålsta Golfklub har i sæsonen 2022 opgraderet deres anlæg med vores specialtilpassede Hammerglass Range til vejrbeskyttelse. Flot design, holdbart og diskret – fremtidens vejrbeskyttelse til moderne og opdaterede golfanlæg. 

– Vi besluttede, at de seks pladser nærmest boldmaskinen skulle være beskyttede mod regn, og vi ønskede en sort stålramme, der matchede vores anlægs grafiske profil. At vi valgte brudsikkert glas var for at minimere risikoen for hærværk, da anlægget står ubemandet hen om natten, siger golfklubbens administrerende direktør Oliver May.

Er du tilfreds med resultatet?

– Det blev virkelig godt, og vejrbeskyttelsen er blandt de første ting, man ser, når man kører ind på parkeringspladsen. Der er ikke mange golfklubber med en lignende konstruktion, så det føles som om, vi skiller os ud fra mængden og kan tilbyde noget ekstra. 

Hvad synes golfspillerne?

– Vores medlemmer har været meget positive stemt, som de også har været med de andre forbedringer, vi har lavet gennem de senere år. Vi har investeret kraftigt i denne del af anlægget, som vi følte var kommet bagud i forhold til standarden ude på banerne og i klubhuset.

Hvordan har I udrustet båsen for at forbedre oplevelsen yderligere? 

– Alle seks pladser under taget har det såkaldte Toptracer-system, der giver virkelig god teknisk information om hvert eneste slag, der bliver sendt afsted. Det er hurtigt blevet et populært tiltag, som gør træningen hos Bro-Bålsta endnu mere attraktiv og effektiv.

 

Download produktbladet her

Fler nyheter