GANG- & CYKELTUNNELER

Sikre fodgænger- og cykeltunneler med farve og LED-belysning

hammerglass infrastruktur gctunnel 1300x150-8

Sikre gang- og cykeltunneler

Oplyste gangtunneler skaber ikke kun et sikrere miljø og en øget tryghed, de er også pæne at se på. En med påtryk forsynet eller gennemfarvet Hammerglass-plade med LED-belysning er et attraktivt blikfang når det begynder at blive mørkt. Graffiti, tags eller anden tilsmudsning kan fjernes med de fleste kendte rengøringsmidler og kemikalier uden at Hammerglass-pladerne tager skade.

Farve og LED lyser op

En med påtryk forsynet eller gennemfarvet Hammerglass-plade med LED-belysning er et attraktivt blikfang når det begynder at blive mørkt, og med en variabel LED kan effekten forstærkes yderligere. En oplyst gangtunnel er ikke bare pæn at se på, den bidrager også til et mere sikkert miljø og til en øget tryghed.

Hammerglass-pladerne kan enten silketrykkes eller trykkes digitalt. Teknikken tillader et påtryk i fire farver, hvilket åbner op for uendelige muligheder til individuel udformning af motiv og designede påtryk. Tunnelpanelerne kan forsynes med by- eller kommunevåbenet, med et mønster som gentages i jævne afstande, eller med et designet påtryk. Ved større serier er der mulighed for at få Hammerglass-pladerne gennemfarvet.

   

Læs mere om HammerArt

hammerglass gctunnel 04 650x420-8

Nobeltunneln i Malmö 2016.
Trist, gråt og utrygt

hammerglass gctunnel 05 650x420-8

Nobeltunneln i Malmö 2018.
En mere sikker tunnel, nu med digitaltrykt Hammerglass og LED-belysning

Konstruktion og montage

For at opnå den bedste pasform måles Hammerglass-pladerne individuelt op og produceres efter mål efter at stålskelettet osv. er færdig monteret. Pladerne er fleksible og kan formes, således at de kan tilpasses til montering på bøjede profiler. Fastgørelse med stålprofiler/Hammerglass Fixpoints. Kontakt os allerede i idéfasen. Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger forslag til funktionelle løsninger. Vi giver gerne tilbud på komplette projekter: Målskårne Hammerglass-plader, stolper, fastgørelsesløsninger og montage.

  • Pladerne produceres efter mål efter at stålskelettet osv. er færdig monteret
  • Færdige løsninger til fastgørelse og montage
  • Kun halv så tungt som sædvanligt glas
  • Intet glasbrud
  • Nem graffitifjernelse