HAMMERART

Sæt tryk på omgivelserne!

Det lille ekstra effekt med HammerArt

HammerART gør, at Hammerglass-pladerne kan kommunikere med deres omgivelser. Egenskaberne ved pladernes overflade gør det muligt at trykke motiver eller budskaber på materialet. Teknologien muliggør 4-farvet tryk, hvilket giver uendelige muligheder for personlig udformning af motiver og designet tryk. Hvorfor ikke indsætte et foto, kommunens våbenskjold eller et grafisk mønster? Skal du have et forslag, så hjælper Hammerglass' designafdeling dig gerne med at finde et design, der passer til projektet. Og du skal ikke bekymre dig om trykket. Det placeres nemlig godt beskyttet mod hærværk på bagsiden af pladen.

Farve, tryk og LED-belysning

En trykt eller gennemfarvet Hammerglass-plade tilføjer "den lille ekstra effekt".
Med LED-belysning bliver effekten desto mere slående.

Screen-tryk

Ved screen-tryk lægges der en beskyttende coatning på Hammerglass-pladerne, efter at trykket er hærdet. Velegnet til tryk af flere ens plader i f.eks. rækværksløsninger. Kan med fordel anvendes for at forhindre fuglekollisioner. En vellykket kombination af kunstnerisk udsmykning og funktion.

Digitalt tryk

Trykket placeres på bagsiden af Hammerglass-pladerne og er dermed beskyttet mod skader. Til tunnelvægge, facader og offentlig udsmykning.

Fotografisk digitalt tryk i rækværksløsning

Billedet lamineres mellem to Hammerglass-plader og er dermed beskyttet mod hærværk og solens UV-stråling. Pladernes kanter forsegles for at forhindre indtrængning af vand og urenheder.

Gennemfarvede paneler

Til større serier kan der fremstilles farvede plader.