hammerglass hogriskverksamheter 1300x400-8

«Det koster ikke noget at spørge os til råds»

Publiceret 2023-02-07

 

Højrisikovirksomheder kræver en solid sikkerhedsanalyse!

Vi er glade for at kunne byde Palle – Patrik Olsson – velkommen tilbage til Hammerglass Ejendom. Hvad skal du fokusere på nu?

– Jeg kommer til at tage mig af alle spørgsmål ud over standarden, altså komplekse løsninger, der kræver netop den erfaring med sikre vinduer, som jeg har. Samfundet har ændret sig meget på kort tid, desværre til det værre, så jeg føler et stort behov for at kunne tilbyde skræddersyede sikkerhedsløsninger, der bidrager til færre glasskår og en mindre alvorlig skadesituation i både udsatte ejendomme og ejendomme i nærområdet.

 

Hvilke styrker ved Hammerglass får dig til at vende "hjem" igen?

– Vores store fleksibilitet giver os mulighed for at løse problemer, som ikke mange andre på markedet kan. Det, at vi kun arbejder med certificerede produkter, synes jeg er en stor styrke, ligesom vores viden om sikkerhedsanalyser.

 

Hammerglass er partner med Stiftelsen Tryggare Sverige. Hvordan kan denne type netværk gøre en forskel?

– Det koster ikke noget at spørge os til råds, så på den måde synes vi, at viden skal være gratis. Deling af viden skaber styrke i samfundet, og det bidrager til tryghed og fællesskab. Vi, der arbejder med forskellige former for sikkerhed, ønsker alle det samme: at den person, der har bedt om vores ekspertise og vores løsninger, skal føle sig tryg, uanset trusselsbilledet. For mig er empati den vigtigste egenskab at have i sikkerhedsbranchen, bortset fra teknisk viden. Empatien gør, at vi kan se tingene fra kundens perspektiv, og så vil man også gerne yde den mest kompetente hjælp.

hammerglass fastighet palle

Du har stået for mange projekter med sikring af vinduer og glasdøre til steder med højrisikoaktiviteter. Hvad er her det vigtigste at tænke på?

– Ejendomme med f.eks. politi, SiS-boliger eller andre statslige myndigheder kræver naturligvis en solid sikkerhedsanalyse. Vi er glade for at være med fra starten af, lige fra forstudie til montering, for så ved vi, at resultatet bliver det allerbedste. Kunden ved ikke altid præcis, hvilken sikkerhedsklassificering der kræves for trusselsbilledet eller af forsikringsselskabet, og der kan vi hjælpe. Vi mærker en øget efterspørgsel efter skalbeskyttelse, særligt ved nybyggeri. Ved ældre bygninger, der skal have opgraderet vinduesbeskyttelsen, vælger folk normalt vores Add-On, der ikke kræver udskiftning af vinduerne. Her vil jeg gerne anbefale vores nye Add-On Premium-model, som falder endnu bedre ind i facaden. Det kan jo godt være, at du ikke ligefrem ønsker at skilte med dine sikkerhedsprodukter, for derved ikke at forstærke signalerne om utryghed i nærområdet. 

 

Læs mere om vores Add-On Premium

Flere nyheder