hammerglass trasigt fonster 1300x400-8

”Du er nødt til at have empati i denne branche”

Publiceret 2022-08-29

Flere eksplosioner og beskydninger skaber større tryghedsbehov

Hammerglass har et nært samarbejde med sikkerhedsvirksomheden Altum Security, hvor Patrik "Palle" Olsson er ny administrerende direktør.
– Altum tilhører Transfer Group, hvor ambitionen er, at vi skal være en "one stop-shop" for kunden. Uanset hvad behovsanalysen viser, hvad kunden behøver, så skal vi kunne levere det. Handler det om at forstærke vinduer og glasdøre, så er Hammerglass vores største leverandør, eftersom det stadig oftere foreskrives, og der findes ikke noget ligeværdigt produkt på markedet.


Det nye hårde samfund spreder megen rædsel og uro, hvilket først og fremmest kan mærkes blandt erhvervsdrivende og butiksejere i byer. Eksplosionerne er øget, ligesom beskydninger, og uskyldige bliver stadig oftere udsat for bandekriminalitetens vold og følger. Når Altum kontaktes, kan kunden allerede have rakt ud efter noget, eller der er sket noget i de nære omgivelser.

– Den første samtale er den vigtigste i hele processen for mig. At en kunde tager kontakt betyder jo, at han eller hun ikke har det godt, at man ikke føler sig helt tryg, og det er de følelser og de årsager, jeg skal fokusere på. Du skal have empati i denne branche, holde dig saglig og ikke spille på nogen rædsel. Du skal have de bedste, certificerede sikkerhedsprodukter i din portefølje, og du skal tilbyde kunden det produkt, der kræves – hverken mere eller mindre. Så får du et positivt resultat, som gavner alle, på nær dem, som har valgt at leve uden for samfundets rammer. Hvis du foretager en grundig og empatisk behovsanalyse, så får du ikke kun en tilfreds kunde, men du bidrager også til at gøre samfundet mere trygt og sikkert.

 

Når der er et udtalt trusselsbillede mod kunden, bliver situationen en anden.

– Handler det om politiet eller andre højrisikovirksomheder eller udsatte enkeltpersoner, så er behovsanalysen tydelig allerede fra start. Perimeterbeskyttelse er naturligvis altid aktuel at gennemgå, og Hammerglass´ forskellige sikkerhedsklassificerede alternativer starter med at modstå stenkast og indbrudsforsøg og slutter ved skyderi og sprængladninger. Jeg er altid tryg ved at installere jeres løsninger. I foretager grundige tests og certificerer alt efter kunstens regler, og jeg ved præcis, hvad kunden får.

hammerglass altum security patrik olsson

Flere nyheder