SIKRE GLASRÆKVÆRK

Splintfri letvægtsløsninger, som børn ikke kan klatre på

hammerglass fastighet racken 1300x150-8

Solid og sikker letvægtsløsning

Hammerglass kombination af transparens og sikkerhed gør rækværksløsninger til et attraktivt alternativ for terrasser, balkoner og trapper. Udskiftning fra gamle balkonfronter i metal til Hammerglass bidrager til et mere sikkert miljø, men giver bygningen desuden et pænt ansigtsløft. Hammerglass-pladerne leveres normalt i transparent eller opalfarvet udførelse, og kan for større projekter bestilles i forskellige farver. Hammerglass tilbyder splint- og klatrefrie letvægtsløsninger som opfylder kravene til barnesikkerhed, idet ingen åbninger er større end 100 mm.

Et bæredygtigt alternativ til glas – overalt

Nye altanglas, faldsikring til trappeområder/tribuner, vindbeskyttelse til terrassen og udendørs restauranter – eller simpelthen bare en flot indramning? Hammerglass rækværksløsninger er lige så velegnede i offentlige miljøer som i villaen, og fordelene er mange!

 • Udskiftning af gamle altanglas, trækonstruktioner og vakkelvorne rækværk øger værdien af din ejendom.
 • Glasværnet omkring restaurantens udeservering står uskadt – uden knust glas – selv søndag morgen
 • Ubrydeligt glas i faldsikringen på tribunerne, så man får et sikkert tilskuerområde
 • Rækværksløsningen på terrassen giver beskyttelse mod vinden, mens udsynet til omgivelserne er ganske frit
 • Rundede hjørner og affasede kanter minimerer risikoen for skader
 • Splintfri konstruktioner, som man ikke kan klatre på og som opfylder børnesikkerhedskravet om, at ingen åbninger må være større end 100 mm
hammerglass glasräcke

Hærdet glas, lamineret glas eller Hammerglass?

Vi laver paneler med den størrelse, form og farve, der passer bedst til netop dit projekt. Vælg mellem klare Hammerglass-paneler og et frit udsyn til omgivelserne eller et uigennemsigtigt design for lidt mere privatliv. Hærdet glas, lamineret glas eller Hammerglass? Hammerglass har mange fordele:

 

 • Den halve vægt i forhold til almindeligt glas
 • Ubrydeligt og brudsikkert
 • Individuelt producerede paneler efter mål
 • Kan fremstilles i alle former
 • Fleksible fastgørelsessystemer
 • Klare, uigennemsigtige eller farvede paneler
 • Screen-tryk af f.eks. logoer eller omfattende mønstre
 • Mulighed for fotografisk 4-farvet tryk
hammerglass glasräcke balkongfront

Udskift de gamle balkonværn

Udskiftning af gamle balkonværn i plademetal, kompakte trækonstruktioner og vakkelvorne rækværk til fordel for Hammerglass moderne letvægtsløsninger er et ægte ansigtsløft selv til ældre ejendomme. En god investering, der forbedrer både boligens udseende og værdi.

 

Hammerglass-panelerne fremstilles efter mål, og hver enkelt plade produceres separat, så den passer nøjagtigt til de eksisterende strukturer. Ved større mængder er det også muligt at bestille gennemfarvet Hammerglass.

hammerglass nationalarenan friends arena solna

Splintfri personlig beskyttelse

Når hjemmeholdet scorer, jubler publikum, og så stiger trykket på tribunerne. Mange mennesker på begrænset plads betyder altid øget risiko for ulykker. Ved at bruge Hammerglass i stedet for lamineret eller hærdet glas mindskes denne risiko.

Vores splintfri løsninger kan installeres på de fleste offentlige arenaer (her på den nationale arena, Friends Arena i Solna). Faldsikringen produceres med rundede hjørner og affasede kanter for at undgå risiko for skader. Kan monteres i eksisterende rækværkskonstruktioner, Hammerglass’ eget stolpesystem eller med specialdesignede fastgørelsesløsninger.

Farve, tryk og belysning

Hammerglass-pladerne leveres normalt i transparent eller opalfarvet glas. Ved større serier er der mulighed for at få Hammerglass-pladerne gennemfarvet. Pladematerialet kan også forsynes med trykte logoer, heldækkende mønstre i flere forskellige farver eller fotografisk 4-farvet tryk. Strategisk placeret LED-belysning på en trykt eller gennemfarvet Hammerglass-plade spreder lysbilledet og skaber et attraktivt lyspunkt i aftenmørket.

hammerglass glasräcke screentryck

SCREEN-TRYK

Skabelonen til ét enkelt screen-tryk er relativt dyr at fremstille, men omkostningerne reduceres hurtigt, hvis der skal trykkes en serie af identiske plader. Normalt produceres screen-trykte plader i én farve, men det er muligt at tilføje op til fire farver på en og samme Hammerglass-plade.

 

 • Serieproducerede designs, logoer mv.
 • Tryk med beskyttelse effekt for at undgå fuglekollisioner
 • Trykte prikker skaber illusionen af gennemfarvede plader og kan suppleres med LED-belysning
hammerglass glasräcke digitalt tryck

DIGITALT TRYK

Klare Hammerglass-paneler i rækværksløsninger kan også forsynes med digitalt fotoprint. Billedet lamineres da mellem to Hammerglass-plader og er dermed beskyttet mod hærværk og solens UV-stråling. Pladernes kanter forsegles for at forhindre indtrængning af vand og urenheder.

 

På fanen HammerART fortæller vi mere om de kunstneriske muligheder!

 

Download produktark

Læs mere om HammerArt

Montage og fastgørelsessystemer

Hammerglass-pladerne monteres i den eksisterende rækværkskonstruktion eller i Hammerglass stolpesystem. Vi specialtilpasser designet af glas og befæstelser for at garantere sikker og splintfri montering efter kundens ønsker.