RÆKVÆRKSLØSNINGER

Splintfrit rækværk til offentlige miljøer

hammerglass infrastruktur rackeslosningar 1300x150-8

Hærværkssikre rækværker

Hammerglass multifunktionelle rækværksløsninger er en såvel transparent og attraktiv afgrænsning såsom også effektiv vind- og støjskærm. Vores systemer findes monteret som beskyttelsesskærme omkring busterminaler og arenaer, tribuner og mure samt som trappe- og altanrækværker. Udformning af stolper og fastgørelseselementer skræddersyes, for at garantere en sikker montage af brudsikre, splintfrie glasløsninger.

Langtidsholdbare alternativer

Med en stabilitet som er 300 gange stærkere end glas og det halve af den vægt sædvanligt glas vejer, er Hammerglass et attraktivt alternativ for offentlige miljøer.

 • Trappegelænderet ved nedgangen til perronen står der stadig – uden ødelagt glas – også efter weekenden
 • Ubrydeligt glas i børnehavens udendørs gård garanterer børnenes sikkerhed og dæmper trafikstøj, mens udsynet til omgivelserne er ganske uhindret
 • Affasede kanter og rundede hjørner på tribunens faldsikring minimerer risikoen for skader
 • Det er nemt at fjerne graffiti på sportspubbens gennemsigtige vindbeskyttelse
hammerglass skyddsräcke busstation

Det vigtige beskyttende rækværk

Klokken er fem, og mange er færdige for i dag – kontormedarbejdere, skoleelever, mødre med barnevogne – de er alle på vej hjem. Der er trængsel ved busstoppestedet – og så kommer bussen.

 

Splintfrie rækværksløsninger i Hammerglass sørger for en effektiv spærring mellem rejsende og indkommende busser på busterminalen. Skulle noget gå galt, kan det være forskellen på liv og død med et gelænder, der ikke spreder glasskår. Vores beskyttende rækværk leveres med sektioner, der enten er faste eller som kan åbnes. Monteres i eksisterende rækværkskonstruktion, Hammerglass stolpesystem eller projektspecifikke fastgørelsesløsninger.

hammerglass glasräcke trappa

En trappenedgang, der ikke kan gå i stykker

Trappen ned til sporområdet, torvet eller skolegården er et taknemmeligt offer for dem, der vil begå hærværk. Med Hammerglass i stedet for almindeligt glas i rækværkets paneler er det ikke længere så sjovt at forsøge sig – for glasset kan ikke længere knuses.

 

Med Hammerglass kan vi eliminere skæmmende knust glas efter hærværk, høje vedligeholdelsesomkostninger og udskiftning af tunge uhåndterlige glaspaneler i offentlige miljøer. Pladerne kan monteres i eksisterende rækværkskonstruktioner, Hammerglass’ eget stolpesystem eller projekttilpassede fastgørelsesløsninger. Man kan udmærket montere gelænder direkte i Hammerglass-pladerne.

hammerglass räcke nationalarenan friends arena solna

Faldsikring til arenaer og tribuner

Når hjemmeholdet scorer, jubler publikum, og så stiger trykket på tribunerne. Når mange mennesker er samlet på begrænset plads, øges risikoen for ulykker. Ved at bruge Hammerglass til publikumsbeskyttelse i stedet for lamineret eller hærdet glas mindskes denne risiko.

 

Vores splintfri løsninger kan installeres på de fleste offentlige arenaer (her på den nationale arena, Friends Arena i Solna). Panelerne produceres afrundede hjørner og affasede kanter for at undgå risikoen for at man skærer sig. Monteres i eksisterende rækværkskonstruktion, Hammerglass stolpesystem eller projektspecifikke fastgørelsesløsninger.

hammerglass bullerskärm transparent

Støjskærm som faldsikring...

Hammerglass' system med støjskærme kan også bruges som en gennemsigtig beskyttelse omkring legepladsen eller skaterparken i bymidten. Det er perfekt til daginstitutioner, børnehaver eller skoler i trafikerede byområder. Effektiv støjbeskyttelse i kombination med et frit udsyn bidrager til et godt udemiljø for voksne og børn i alle aldre.

 

Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger og forslag til funktionelle løsninger. Vi giver gerne tilbud på komplette projekter: Målskårne Hammerglass-plader, stolper, fastgørelsessystemer og montage.

hammerglass räcke screentryck

... og vindafskærmning som støjskærm

Fred og ro på tagterrassen, på den udendørs restaurant, eller mens man venter på toget.

 

 • Støjfrit miljø selv i trafikerede områder
 • Beskyttelse mod både koldt træk og kraftige vindstød
 • Screen-tryk giver beskyttelse af privatlivets fred
hammerglass räcke hammer-art

Udsmykning med farve og lys

Hammerglass-pladerne leveres normalt i transparent eller opalfarvet glas. Ved større serier er der mulighed for at få Hammerglass-pladerne gennemfarvet. Hammerglass-pladerne kan også silketrykkes eller forsynes med fotografisk 4-farvetryk, for at skabe et levende og attraktivt gademiljø. En strategisk placeret LED-belysning på en trykt eller gennemfarvet Hammerglass-plade sørger for en slående effekt og udgør et attraktivt blikfang når det begynder at blive mørkt.

 

På fanen HammerART fortæller vi mere om de kunstneriske muligheder!!

   

Download produktark

Læs mere om HammerArt

Konstruktion og montage

Kontakt os allerede i idéfasen. Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger og forslag til funktionelle løsninger. Vi giver gerne tilbud på komplette projekter: Målskårne Hammerglass-plader, stolper, fastgørelsessystemer og montage.

 • Pladerne produceres efter mål efter at stolpesystemet osv. er færdig monteret
 • Færdige løsninger til fastgørelse og montage
 • Vejer kun halv så meget som glas
 • 300 gange stærkere end glas
 • Intet glasbrud
 • Minimal vedligeholdelse
 • Frit udsyn over omgivelsen