REJSECENTRE

Tage, vægge, elevatortårne, gelændere og vejrbeskyttelse, hvor folk færdes

hammerglass infrastruktur station 1300x150-8

En sikker start på rejsen

Permanente brudsikre glasløsninger til rejsecentre, busterminaler og perroner. Pladernes lave vægt og hårde overflade gør Hammerglass til et udmærket valg for tage, vægge, elevatorskakte osv. Overfladebehandlingen med nanoteknologi sørger for en nem graffitifjernelse og giver desuden en UV-beskyttelse på 99,96%, hvilket medfører, at materialet hverken bliver grumset eller udbleges eller på anden måde forandrer sin optiske kvalitet over tiden. Den estimerede levetid er sat til mere end 40 år.

Fleksible hærværkssikre løsninger

Vores glasløsninger til tage, vægge, perroner, elevatorer og gelændere er brudsikre og hærværkssikre. Transparente eller farvede Hammerglass-plader i op til 6 meters længde og tykkelse på 4-20 mm giver bestillere og arkitekter stor frihed ved formgivning og konstruktion. For større sektioner er der desuden mulighed for at sammenføje enkelte elementer.

Fastgørelsen kan foretages med klemmeprofiler, Fixpoint eller en skræddersyet løsning. Med Fixpoints kan der desuden skabes en afstand mellem væg og plade.

Glasmaterialet kan med fordel tilskæres efter at grundkonstruktionen står på plads. Derved måles hver enkel sektion individuelt op med en 3D-laser, hvorefter målene overføres til en CAD-tegning for produktion.

hammerglass resecentrum väggar och tak

Vægge og tage

Glasklare vægpartier og tagløsninger med Hammerglass-plader monteret i en eksisterende konstruktion eller i skræddersyede profiler, f.eks. L-profiler med klemmeprofiler i sammenføjningerne for en vandtæt sammenføjning. Hver sektion opmåles individuelt, hvorefter glasset fræses til det passende mål.

 

Vores designere rådgiver gerne om fastgørelsesløsninger allerede i idéfasen.

 

Læs mere om tagløsninger

hammerglass resecentrum glas i trappa och hisstorn

Glas til trapper og elevatortårne

Hele udvendige elevatortårne med en højde op til 10 meter eller blot et trappegelænder? Vi har løsninger i ubrydeligt glas til både trapper, rulletrapper og elevatorer – enten i eksisterende systemer eller i helt nye stålkonstruktioner. Man kan udemærket montere gelænder direkte i Hammerglass-pladerne.

 

Opmålingen finder sted, når stålkonstruktionen er på plads for herved at optimere pasformen af Hammerglass-pladerne. Gennemgående forankring med Hammerglass Fixpoint-systemet for den bedste styrke.

 

Læs mere om rækværk & faldsikring

hammerglass resecentrum inglasade övergångar vänthallar

Glasindkapslede overgange og ventesale

Ofte udføres hele anlægsprojektet, mens trafikken fortsat kører for fuld damp på sporene, og så er det nødvendigt, at de fleste konstruktioner kan bygges lige ved siden af ​​sporområdet og derefter løftes på plads. Vores montører monterer herefter vinduerne, mens stålrammen stadig står på jorden, hvorefter hele konstruktionen kan løftes. Denne type løft er næsten umulig at udføre med almindeligt glas, da bevægelserne i strukturen ville knuse glasset.

 

Alle ruder er blevet målt og produceret individuelt. Selvom stålkonstruktionen ikke matcher tegningen 100%, vil monteringen af vinduerne gå problemfrit.

 

  • Glasset monteres på jorden og hele konstruktionen løftes så på plads
  • ·        Individuelt opmålte og fremstillede ruder

 

Læs mere om gangbroer

hammerglass resecentrum väderskydd perrongskydd

Hel og ren vejrbeskyttelse

Hammerglass’ modulopbyggede ubrydelige busskure, udskiftning af glas i eksisterende læskure på perroner eller glas til en helt ny konstruktion. Hammerglass-pladerne er fleksible og kan formes, så de tilpasses montering i buede profiler.

 

Læs mere om vejrbeskyttelse

hammerglass resecentrum upplyst tunnel

Sikre gang- og cykeltunneler

Oplyste gang- og cykelstier skaber ikke kun et mere sikkert miljø og øget tryghed, men kan også være smukke og bidrage til oplevelsen af et område. Et uigennemsigtigt, trykt eller farvet Hammerglass-panel med LED-belysning udgør et attraktivt lyspunkt i aftenmørket.

 

Graffiti, tags eller anden tilsmudsning kan fjernes med de fleste kendte rengøringsmidler og kemikalier uden at Hammerglass-pladerne tager skade.

 

Læs mere om gangtunneler
Læs mere om HammerArt

Konstruktion og montage

Kontakt os allerede i idéfasen. Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger forslag til funktionelle løsninger. Vi giver gerne tilbud på komplette projekter: Målskårne Hammerglass-plader, stolper, fastgørelsessystemer og montage.

  • Pladerne produceres efter mål efter at stålskelettet osv. er færdig monteret
  • Færdige løsninger for fastgørelse og montage
  • Vejer kun det halve af det, sædvanligt glas vejer
  • Intet glasbrud
  • Frit udsyn over omgivelsen