SCREENSAVER

ScreenSaver beskyttelsesruder & beskyttelsesfilm beskytter den kraftigere Hammerglass-ruden mod slitage

hammerglass screensaver

Effektiv ridsebeskyttelse til ekstra hårde miljøer

Under udviklingen af Hammerglass Automotive-ruderne har vi haft fokus på et trygt og sikkert arbejdsmiljø og færre driftsforstyrrelser. Vores ruder giver beskyttelse under enorm belastning, men kan ligesom glas blive ridset ved arbejde i hårde miljøer. Hammerglass' finish er stærk, men den holder ikke evigt. Selvom ruden vil give operatøren effektiv beskyttelse i mange år fremover, vil overfladen blive slidt, da maskinen bruges i barske miljøer, såsom i stenbrud eller sandede miljøer. Sliddet bevirker, at man får sværere ved at se ud af ruden, hvilket i sidste ende medfører, at den skal udskiftes af hensyn til udsynet.

Hammerglass ScreenSaver forlænger rudens levetid

Da vi ved, at produktionsstop er omkostningstunge, har vi udviklet to ridsebeskyttelsesløsninger, der minimerer problemet med ridsede forruder. Vores unikke, udskiftelige ScreenSaver-ridsebeskyttelsesløsninger vil med garanti have positiv effekt på driftsøkonomien.

Exempelbild

SCREENSAVER BESKYTTELSESRUDE

Beskytter ruden i RABS-rammen

Hammerglass ScreenSaver-beskyttelsesrude i 4 mm Hammerglass er beregnet til at beskytte den kraftigere 12 mm rude i RABS-rammen mod gentagne belastninger fra f.eks. stenknusning. ScreenSaver-ruden er et rent slidprodukt, ligesom tænderne på skovlen af en gravemaskine.

 

Den patenterede ScreenSaver-ruden leveres med en fugtabsorbent langs med yderkanten og monteres på RABS-rammen. Gummitætning slutter tæt mod rammen og forhindrer at vand trænger ind mellem ScreenSaver-ruden og RABS-ruden.

 

Hammerglass ScreenSaver-beskyttelsesrude er let at udskifte, hvis den er blevet slidt eller ødelagt af stenslag.

 

 • Patenteret løsning
 • Beskytter ruden i RABS-rammen ved stenknusning etc.
 • Nem at udskifte

 

Exempelbild

SCREENSAVER BESKYTTELSESFILM

Selvhelende ridsebeskyttelse!!

Normalt slider vinduesviskeren ikke på ruden, men i sandede miljøer og når ruden bliver udsat for grus, anbefaler vi, at der lægges en beskyttende ScreenSaver-film på Hammerglass-ruden. Beskyttelsesfilmen har en overflade, som modstår ganske krævende forhold. Den må dog ikke forveksles med Hammerglass-rudernes beskyttende overfladebelægning.

 

Hammerglass ScreenSaver beskyttelsesfilm er en usynlig form for beskyttelse, der reducerer slitage samt ridser og mærker fra stenslag på din Hammerglass-rude. Beskyttelsesfilmen forlænger levetiden af den bagvedliggende rude og skaber optimale betingelser for at opretholde de optiske forhold for føreren. ScreenSaver-filmens unikke elastiske konstruktion med flere lag polyurethan giver den bedst mulige beskyttelse af den bagvedliggende rude. Ud over at være modstandsdygtig over for ydre skader har den beskyttende film også selvhelende egenskaber.

SPECIFIKATIONER  
Tykkelse (Film) 6 mil (0,16 mm)
Farve Klar/Transparent
Udstrækning 400%
Modstandsdygtighed over for stenskud Godkendt SAE J4000 Gravelometer*
Påvirkning ved udendørsvejr Godkendt 24 måneders Arizona 45° test
Modstandsdygtighed over for kemikalier/væsker Isopropanol/Vand (1:1)
Karburator (spray-/gnidetest))
Opbevarings- og installationstemperatur 15-30 °C
Hærdningstid Anbefalet hærdning 12-48 h
*Gravelometertesten (grustest) er designet i overensstemmelse med SAE- og ASTM-standarderne for at evaluere modstandskraften mod stenslag, grus og andre flyvende genstande mod køretøjets overfladebelægninger (farve, lak, metalpladedele osv.).

Udskift filmen – ikke ruden!

Hammerglass ScreenSaver beskyttelsesfilm er et forbrugsmateriale. Når filmen er slidt, kan den nemt udskiftes med en ny. Afhængigt af slitagegraden skal filmen udskiftes med forskellige intervaller. Det kan være en gang om ugen, en gang om måneden og så videre. Den afbalancerede vedhæftning og korte hærdetid gør Hammerglass ScreenSaver-beskyttelsesfilm meget nem at montere, i modsætning til mange andre løsninger med beskyttelsesfilm på markedet.

 

Produktfordele

 • Førsteklasses kvalitet
 • Permanent forbedring af førerens udsyn
 • Forlænger rudens levetid
 • Topbelægningen øger modstanden mod mekaniske skader og stenslag
 • Kan selv reparere små ridser i filmen, når den udsættes for stuetemperatur
 • Kan selv reparere mellemstore ridser, hvis filmen opvarmes
 • Fleksibel og smidig – nem at montere
 • Kortere hærdetid
 • Bidrager til endnu bedre livscyklusomkostninger
 • Gør en førsteklasses sikkerhedsrude endnu bedre!!

 

Download produktark

Vi tester Hammerglass ScreenSaver beskyttelsesfilm

Hammerglass-ruden i førerhuset er udstyret med ridsebeskyttende ScreenSaver-film. Kabinen skal have en del tæsk, før vi trækker beskyttelsesfilmen af for at se, om den lever op til kravene.

MONTERING

Sådan monteres Hammerglass patenterede ScreenSaver beskyttelsesrude

Vores instruktionsvideoerer beregnet til serviceværkstedernes montører og viser principløsninger. Montagen er forskellig, alt efter hvilken type køretøj, hvilket fabrikat og hvilket model der er tale om. Med hver Hammerglass-rude følger en detaljeret og specifik monteringsinstruktion. Denne skal læses, inden montagen påbegyndes!

Sådan monteres ScreenSaver beskyttelsesfilm

Vores instruktionsvideoerer viser principløsninger. Med ScreenSaver-filmen følger en detaljeret og specifik monteringsinstruktion. Denne skal læses, inden montagen påbegyndes!

 

Se flere instruktionsfilmer