STOLPEFRI

Fremtidens støjskærm er stolpefri og passer ind i miljøet

Gennemsigtig støjskærm uden stolper

Hammerglass har en bred portefølje af stolper og fastgørelsesløsninger, der er tilpasset til, hvordan skærmen skal placeres og monteres. Stolperne kan forankres i brogelændere, på sokler eller på mure – og deres styrke beregnes ud fra højde og belastningspåvirkning. Hammerglass-panelerne er normalt 12 mm tykke. Før panelerne skæres til, måles hvert panel individuelt, hvilket gør det muligt at fremstille skærme, der følger jordniveauet. Det er derfor ikke nødvendigt at sætte trin i støjskærmen, når niveauet ændrer sig. Højde og design udvikles for hvert enkelt projekt. Hvis det er nødvendigt, fastgøres panelerne med wire eller gennemgående bolte. Panelerne kan også forsynes med et mønster – normalt et opal eller sort tryk mod fuglekollisioner.

Hammerglass-støjskærm til Stockholm Bypass

At se, men ikke høre! Hammerglass' nye CE-mærkede støjskærm, som skal anvendes i Stockholm Bypass-området, er selvbærende. Ved at bukke Hammerglass-panelerne, hvor der skulle have været en stolpe, bliver selve skærmen så stiv, at der ikke er behov for en stålstolpe mellem glassene.

Skærmen er forsynet med tynde fugleafskrækkende striber, som ikke er synlige på afstand, men som fuglene stadig kan opfatte. Resultatet er en næsten usynlig støjskærm!

Download brochure    Download produktark