Publiceret 2022-08-16

Velkommen Marius Schiller, vores nye OEM-ansvarlige for Automotive!

Marius kommer til at arbejde specifikt med OEM-virksomheder, og vi er rigtig glade for at have endnu en ambassadør for Hammerglass med på teamet. På vores rejse mod at øge chaufførsikkerheden i branchen er vi nødt til at være mange, der spreder budskabet.

Hvad tiltrak dig ved virksomheden??

– Mit arbejdsliv har altid handlet om sikkerhed og beskyttelse. Hammerglass er et unikt produkt og skiller sig ud fra mængden i kraft af sin pålidelighed og styrke. Vi har også et virkeligt passioneret og dedikeret team, som jeg er stolt af at være en del af.

Hvor kendte er vores produkter ude i verden baseret på din vurdering?

– Hammerglass er velkendt her i Skandinavien, hvor vi også har vores stærkeste position. Men vi bliver også gradvist stærkere og stærkere i Sydeuropa samt på de tysktalende markeder. Uden for Europa er vi dog stadig på et tidligt stadie. Vores vækst er drevet af mange faktorer: Vi befinder os på et marked, der defineres af de ansatte, og chaufførerne vælger at arbejde i et sikkert miljø, især i et sikkert førerhus. Selv organisationer og virksomheder kan indse, at skødesløshed og risici med hensyn til chaufførens sundhed og helbred ikke længere er acceptabelt, og at brancherne har brug for højere sikkerhedsstandarder. Andre vælger Hammerglass på grund af vores gode holdbarhed, eller simpelthen fordi det sparer dyr nedetid sammenlignet med almindeligt glas.

Hvordan kommer du til at arbejde i forhold til at udbrede fordelene ved vores løsninger?

– At uddanne folk om sikkerhedsspørgsmål er en vigtig del af vores arbejde, og vi kommer til at være aktive på messer rundt om i hele verden, på workshops og i branchefora. Vi ønsker at vise beslutningstagerne, hvordan verden ser ud fra chaufførens synspunkt, og overbevise dem om at skabe en sikker arbejdsplads for alle. Det er jo chaufføren, der sætter livet på spil, hvis der vælges den forkerte type glas til førerhuset. Derudover er der en god økonomisk bonus med Hammerglass, hvilket sparer virksomhederne for store summer på længere sigt, da de undgår unødvendig og bekostelig nedetid pga. knust kabineglas.  

Hvad er dine tanker om at tage til Bauma-messen til efteråret...

– Bauma er den største messe i verden, og vi er glade for at være en del af den. Det er vores mulighed for at møde chauffører, forhandlere og producenter fra hele verden. Vi vil samarbejde med vores gode partner Menzi Muck og håber, at så mange som muligt vil udnytte muligheden for at kunne komme til at se styrken i vores produkter og lære mere om vores skræddersyede løsninger til entreprenør- og minemaskiner.

 

Til vores Bauma-side

Flere nyhetder