hammerglass norge 1300x400-8

Publiceret 2022-11-28

 

Morten Solli ny ansvarlig for Hammerglass Infrastruktur i Norge

I Norge har man i en del tid nu arbejdet aktivt på at reducere færgetrafikken til fordel for store veje, broer og tunneller.

Men på trods af de store investeringer halter det med det norske vejnet, og sikkerheden skal forbedres, konstaterer Morten Solli, der har arbejdet i over 16 år med byggeri og anlægsarbejde – de sidste 8 år inden for infrastruktur.

 

Støjbeskyttelsesskærme i træ er et almindeligt syn i Norge, og det kræver meget og dyr vedligeholdelse. Her kan Hammerglass' gennemsigtige og stort set vedligeholdelsesfrie skærme gøre en forskel for både økonomien og trivslen.

 

– At man kan se gennem Hammerglass' støjbeskyttelsesløsninger er selvfølgelig en stor fordel, og vi har også en innovationspræget ånd, som jeg synes er meget spændende. Den stolpefrie støjbeskyttelsesskærm i Förbifart Stockholm er en verdensnyhed. Kendskabet til vores produkter er ret lille i Norge, så der har jeg en tydelig opgave, og det kan kun gå fremad på det punkt. Udover støjbeskyttelse er Hammerglass-løsningerne til rejsecentre exceptionelt god.

hammerglass norge morten solli ny kollega

Flere nyheder