INDBRUDSSIKKERT GLAS

Hærværkssikring – Indbrudssikring – Personsbeskyttelse

hammerglass fastighet sakerhetsfonster 1300x150-8

Indbrudssikre vinduer & døre

Hammerglass er den nye generation af brudsikkert glas i nanobehandlet polykarbonat, som sørger for den passende beskyttelse i alle miljøer med risiko for glasbrud, indbrud eller hærværk: Butikker, indkøbscentre, offentlige lokaler, kommuner, skoler, idrætsanlæg, politistationer, kontor- og industribygninger - men også til parcelhuse og lejligheder. At forhindre indbrud handler om at købe tid. Når tyven oplever at det tager for lang tid at bryde ind, afbrydes indbrudsforsøget i reglen. Det svageste punkt i de fleste en ejendomme er oftest vinduer og døre med glasruder. Hvis disse planglasruder udskiftes med brudsikre Hammerglass-ruder indebærer dette en direkte forøgelse af indbrudssikringen. Og intet er så trøstesløst som at måtte udskifte en knust eller beskadiget rude, bare for at den nye rude slås i stykker igen kun to uger senere. En stadig udskiftning af ruder i særligt udsatte miljøer koster store summer. En udskiftning af eksisterende glasruder til Hammerglass er kun en lille omkostningspost, sammenlignet med de omkostninger der følger af gentagne indbrud, de medfølgende besvær, den tabte tid og - ikke mindst - det ubehag der følger med, når nogen har været inde i det egne hjem eller kontor. Ved nybyggeri eller tillægsbyggeri bliver meromkostningerne for Hammerglass-ruder til en marginal post. Alle vinduesproducenter/maskinfabrikker med aluminiumbearbejdning kan levere vinduer eller døre med Hammerglass som ruder.

Aldrig mere en knust rude!

En 8 mm tyk Hammerglass-rude er lige så stærk og modstandsdygtig som en 24 mm tyk lamineret glasrude ("panserglas"), et fastboltet gitter eller en rullejalousi med certificeret sikringsneveau 60. Det er umuligt at sparke en Hammerglass-rude i stykker, ikke engang en baseballkølle eller en med fuld kraft mod ruden kastet brosten kan få ruden til at blive knust. Hammerglass giver dermed en udmærket beskyttelse mod indbrud og hærværk og fungerer også som personbeskyttelse mod kastede genstande og eksplosioner. Hammerglass er af SBSC certificeret i modstandsklasse P8B, hvilket er den højeste modstandsklasse for indbrudsgitre og rullejalousier. For at opnå denne klassificering skal materialet kunne stå imod mindst 70 økseslag. Værd at nævne er, at Hammerglass-ruden ved testens afslutning selv efter 72 økseslag ikke var slået itu.

Se flere tester og filmer
Mere om sikringsniveauer

Indbrudssikre vinduessystemer

Hammerglass tilbyder færdige indbrudssikre systemer, som stort set passer til alle vinduestyper og facadeløsninger. Vi leverer til uddannede forhandlere over hele landet, samt til alle vindues- og aluminiumproducenter. Vores forhandlere er vant til at kigge på sikringsbehovet ud fra et helhedsperspektiv. De kan desuden give råd vedr. andre dele af ejendommen, der burde være sikret.

Hammerglass security windows

Hammerglass SECURITY WINDOWS

Et rigtigt sikkerhedsvindue

På et sædvanligt ”indbrudssikkert” vindue er det svært at bryde karmen op, men det er meget enkelt at knuse glasset og stige ind gennem vinduet. På 10 minutter er både tyven og værdigenstandene forsvundet – til trods for alarm, kamera, vagtmand og politi. Dette sker ikke med Hammerglass Security Windows.

 

Hammerglass Security Windows har en ramme i høj indbrudsklasse og ubrydeligt Hammerglass i glaskassetten. Selvom Hammerglass Security Windows er en nyhed på privatkundemarkedet, så er brudsikre, vandal- og indbrudssikre vinduer intet nyt for os. Vi har hjulpet boligejere, butikker og sikkerhedsobjekter i over 20 år, men nu er det på tide at også parcelhusejere får godt af en vinduesløsning som giver tryghed og sikkerhed i dagligdagen, og ikke kun på papiret.

 

 

Ring nu for tilbud!  +45 2835 5328

Hammerglass security windows
 • Indbrudssikring – Hærværkssikring – Personsbeskyttelse
 • Komplet indbrudssikkert vinduessystem med ramme og isolerende glaskassette
 • Vinduesramme med høj indbrudssikring
 • Brudsikkert Hammerglass i glaskassetten
 • Ruderne limes fast, hvilket umuliggør indbrud ved at løfte glasset ud af isoleringskassetten
 • Vælg konfiguration baseret på sikringsbehov
 • Modsvarer sikkerhedsklasse 3 (indstigningssikring integreret i isoleringsglaskassetten) och og RC2-P6B, -P7B samt- P8B som standard
 • Både for kommercielle bygninger og privathuse - Villa, skole, politi osv.

Læs mere om Hammerglass Security Windows

Download brochure    Download produktark

Hammerglass add-on

Hammerglass ADD-ON

Det usynlige gitter

Hammerglass ADD-ON et komplet integreret system af effektiv og sikker indbrudssikring beregnet til udvendig eller indvendig montering foran eksisterende vinduer. Systemet giver øget beskyttelse mod indbrud og hærværk for butikker, skoler, offentlige lokaler, industribygninger osv.

 

Mange tyve har lært at slippe af med gitter/rullejalousier ved at fastgøre en kæde til trækkrogen på bilen og blot trække gitteret fra væggen. Foruden at forstyrre synet ind i butikken foregiver gitteret i mange tilfælde en falsk sikkerhed. Profilerne i ADD-ON-system produceres i koldvalset stål. Ved et eventuelt indbrudsforsøg vil der ikke opstå nogen løftestangseffekt, da stålprofilen kun viger i selve brydepunktet, i modsætning til en stivere aluminiumprofil, som kan brydes op når der presses et værktøj ind under profilen.

 

Hammerglass ADD-ON kan monteres på faste og åbnende vinduer samt på glas- og dørpartier. ADD-ON-profilen beskytter og forstærker eksisterende trækarme, hvilket sørger for en minimering af vedligeholdelsesomkostningerne. Glasset hellimes i falsen og monteres med gennemgående vognbolte i stålprofilen for bedste modstandsdygtighed. Montagen indebærer intet indgreb på den eksisterende arkitektur. Hammerglass ADD-ON anbefales af forsikringsselskaber som alternativ for indbrudsgitre og rullejalousier.

Hammerglass add-on premium s
 • Indbrudssikring – Hærværkssikring – Personsbeskyttelse
 • Erstatter indbrudsgitre og rullejalousier.
 • Monteres foran eksisterende vinduer udvendig eller indvendig montering
 • Beskytter mod splintskader i tilfælde af eksplosion, ved montering på indersiden af den eksisterende ramme
 • 6, 8, 10 eller 12 mm Hammerglass i brudsikkker stålprofil 
 • Forstærker ældre trækarme
 • Forbedrer vinduets U-værdi
 • Ljudreduktion 30 dBRw
 • Modstandsklasse P8B, EN 356 (svarer til F&P Sikringsniveau 60)
 • Gør eksisterende vinduer indbrudssikre: ADD-ON bidrager til en øget sikring mod indbrud og hærværk for butikker, skoler, offentlige lokaler, industribygninger osv.
 • Anbefales af forsikringsselskaber som alternativ for indbrudsgitre/rullejalousier

Læs mere om Hammerglass ADD-ON

Download brochure & produktark

Hammerglass enkel

Hammerglass ENKEL

Effektiv hærværks- og indbrudssikring med en ubrydelig rude

Hammerglass ENKEL er et system som anvendes ved ny glasning af eksisterende rammer/karme i f.eks. ældre koblede rammer og fredede ejendomme. Lav vægt og høj modstandsklasse giver store muligheder for glasning af eksisterende systemer. Ved enkeltglas eller montering i koblede rammer udskiftes den ydre rude til Hammerglass ENKEL. Glasmaterialet kan fremstilles i den ønskede form, selv uregelmæssige eller afrundede glas. Montagen indebærer intet indgreb på den eksisterende arkitektur.

 

Systemet giver energibesparelser og forbedringer af U-værdien. Desuden sørger Hammerglass Enkel for en lydreduktion på 30 dBRw.

 

Hammerglass ENKEL er godkendt op til modstandsklasse P8B (svarer til F&P-glas sikringsniveau 60), hvilket er den sikkerhedsklasse, forsikringsselskaber kræver for særligt udsatte objekter som f.eks. guldsmede, elektronikbutikker osv.

Hammerglass skjutdörr
 • Indbrudssikring – Hærværkssikring – Personsbeskyttelse
 • Udskiftning af glas i eksisterende bue/karm i vindue, dør eller skydedør
 • 6, 8, 10 eller 12 mm Hammerglass
 • Også afrundede eller uregelmæssige ruder
 • Monteres som hærværkssikring foran blyindfattede vinduer i kirker og kulturbygninger
 • Indebærer intet indgreb på den eksisterende arkitektur
 • Forbedrer vinduets U-værdi
 • Ljudreduktion 30 dBRw
 • Modstandsklasse EN 356 P8B (svarer til F&P Sikringsniveau 60)
 • Bidrager til en øget sikring mod indbrud og hærværk for butikker, indkøbscentre, offentlige lokaler, industribygninger, kontorer, benzinstationer, apoteker, plejecentre osv.

Flere muligheder med Hammerglass ENKEL

Download brochure & produktark

Se certifikater

Hammerglass isoler

Hammerglass ISOLER

Sikkerhedsklassificeret isoleringsglassystem

Hammerglass ISOLER er et isoleringsglassystem i 2- eller 3-lags udførelse med valgfrit glas som inderrude. Isoleringskassetten kan integreres i et eksisterende facadesystem, den lave vægt og høje modstandsklasse giver store muligheder for glasning af eksisterende systemer. Hammerglass ISOLER sørger for en fuldstændig beskyttelse mod indbrud og hærværk. Desuden virker systemet som personbeskyttelse ved montering af Hammerglass som inderrude i isoleringsglaskassetten. Udover modstandsdygtighed overfor indbrud og hærværk har Hammerglass ISOLER også udmærkede lydreduktionsegenskaber, en lav U-værdi samt god solbeskyttelseseffekt.

 

Hammerglass ISOLER produceres i alle forekommende isoleringsglasudførelser, oftest med Hammerglass som udvendig rude. Som anden og/eller tredje rude kan der frit vælges mellem samtlige glastyper på markedet. Findes også med varmereducerende Hammerglass-IR, et svagt tonet glas, som giver en varmereduktion på 45%.

SPECIFIKATIONER g-værdi U-værdi Klasse
ISOLER      
HG06-16-FE4 0,70  1,53  P7B
HG08-16-FE4  0,70 1,53   P8B
HG06-14-F4-16-FE4  0,62 1,19  P7B
HG08-12-F4-16-FE4  0,61 1,19   P8B
FE4-14-HG06-16-FE4  0,58  0,87 P7B
HG06-14-F4-16-SFE4  0,53  0,98 P7B
SFE4-14-HG06-16-SFE4  0,52/0,58  0,66  P7B
HG06-16-44,2E 0,70 1,50 P8B
ISOLER SUNERGY      
 HG06-16-SuCl6  0,67  1,86 P7B 
 HG06-14-SuCl6-16-F4 0,52/0,58   1,37/1,35 P7B 
ISOLER PLANIBEL      
PE N71/39-15-HG06-14-SFE4  0,38/0,37  0,65 P7B 
Forklaringer
HG = Hammerglass Clear
FE = Float Energy
SFE = Soft coated Float Energy (blødt belagt)
SuCl = Sunergy Clear
PE = Planibel Energy
 • Indbrudssikring – Hærværkssikring – Personsbeskyttelse
 • Sikkerhedsklassificeret isoleringsglassystem
 • Isoleringsglassystem i 2- eller 3-lags udførelse til samling i ny konstruktion eller eksisterende vinduesramme
 • Kan kombineres med samtlige glastyper på markedet
 • Kan leveres med varmereducerende Hammerglass IR
 • 10 års isoleringsglasgaranti
 • Udmærkede lydreduktionsegenskaber
 • Modstandsklasse EN 356 P8B (svarer til F&P Sikringsniveau 60) konfigurationen /6mm Hammerglass/12mm spacer/4-4-1 lamelglas
 • Sørger for en fuldstændig beskyttelse mod indbrud og hærværk for skoler, offentlige lokaler, plejecentre, industri osv.
 • Også velegnet til almindelige villaer

 

Læs mere om Hammerglass ISOLER

Download brochure & produktark

Se certifikater

Montage og garantier

Hammerglass vinduessystemer monteres af anbefalede montører iht. MTK:s retningslinjer for at garantere den højeste kvalitet. Samtlige Hammerglass-ruder lasermærkes med logo og produktionsnummer for sporbarhedens for intern kvalitetssikrings samt for sikkerheden ved eventuelle garantispørgsmål.