Rækværker

Kombinationen transparens og sikkerhed gør Hammerglass til et attraktivt alternativ for rækværksløsninger på terrasser, altaner og trapper. En udskiftning af gamle altanfronter i metalplade, kompakte trækonstruktioner og ustabile rækværker mod Hammerglass betyder en enorm ansigtsløftning for ældre ejendomme. Hammerglass-skiverne leveres normalt i transparent eller opalfarvet udførelse og kan for større projekter bestilles i forskellige farver. Hammerglass tilbyder splint- og klatrefrie letvægtsløsninger som opfylder kravene til barnesikkerhed, idet ingen åbninger er større end 100 mm.

Attraktive rækværksløsninger med høj sikkerhed

TERRASSERÆKVÆRK

Vindbeskyttelse og faldsikring til montage omkring terrasser og udepladser. Vælg mellem transparente Hammerglass-skiver og frit udsyn over omgivelsen eller en tonet udførelse med øget indsynsbeskyttelse.

ALTANRÆKVÆRK

Til nyinstallation eller udskiftning af altanfronter i en eksisterende rækværkskonstruktion. En moderne og splintfri letvægtsløsning som giver ældre bygninger et løft. Hammerglass-skiverne kan for større projekter desuden bestilles i forskellige farver.

TRAPPEGELÆNDER

Gelænderløsninger til trapper og afsatser som både passer til det offentlige miljø og det private hus. Hammerglass-skiverne kan udformes med afrundede hjørner og affasede kanter for at undgå risikoen for at man skærer sig.

Montage og garantier

Hammerglass - Skiverne monteres i den eksisterende rækværkskonstruktion, i Hammerglass-stolpesystemet eller i projektspecifikke fastgørelsesløsninger.

Kvalitetsvurdering og klagebehandling »