Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Rækværker

Kombinationen transparens og sikkerhed gør Hammerglass til et attraktivt alternativ for rækværksløsninger på terrasser, altaner og trapper. En udskiftning af gamle altanfronter i metalplade, kompakte trækonstruktioner og ustabile rækværker mod Hammerglass betyder en enorm ansigtsløftning for ældre ejendomme. Hammerglass-pladerne leveres normalt i transparent eller opalfarvet udførelse og kan for større projekter bestilles i forskellige farver. Hammerglass tilbyder splint- og klatrefrie letvægtsløsninger som opfylder kravene til barnesikkerhed, idet ingen åbninger er større end 100 mm.

Attraktive rækværksløsninger med høj sikkerhed

TERRASSERÆKVÆRK

Vindbeskyttelse og faldsikring til montage omkring terrasser og udepladser. Vælg mellem transparente Hammerglass-plader og frit udsyn over omgivelsen eller en tonet udførelse med øget indsynsbeskyttelse.

ALTANRÆKVÆRK

Til nyinstallation eller udskiftning af altanfronter i en eksisterende rækværkskonstruktion. En moderne og splintfri letvægtsløsning som giver ældre bygninger et løft. Hammerglass-pladerne kan for større projekter desuden bestilles i forskellige farver.

TRAPPEGELÆNDER

Gelænderløsninger til trapper og afsatser som både passer til det offentlige miljø og det private hus. Hammerglass-pladerne kan udformes med afrundede hjørner og affasede kanter for at undgå risikoen for at man skærer sig.

Montage og garantier

Hammerglass-pladerne monteres i den eksisterende rækværkskonstruktion, i Hammerglass stolpesystemet eller i projektspecifikke fastgørelsesløsninger.

Kvalitetsvurdering og klagebehandling »