Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

SafeCoat Sikkerhedsfilm & Sikringsfilm

Der findes forskellige typer af sikkerheds- og sikringsfilm til forskellige applikationer, og ind imellem kan begreberne være noget forvirrende. Vi adskiller mellem tre hovedgrupper af film: Sikkerhedsfilm, sikringsfilm og ridsebeskyttelsesfilm. Forskellen på sikringsfilm og sikkerhedsfilm er den højere sikkerhedsklassificering, ellers har produkterne omtrent samme anvendelsesområde. SIKKERHEDSFILM er et sejt, gennemsigtigt polyesterlaminat med en meget stærk lim, som limes på eksisterende glasruder. Den seje film sørger for at ruden holder sammen når den knuses og forhindrer derved at splinter flyver omkring, hvilket mindsker risikoen for personskader når ulykken er ude. Det seje laminat har dog også en forsinkende effekt ved såkaldte ”smash and grab”-angreb fra tyve. Den anvendes i første linje som sikring mod splinter og gennemkastning for glasruder i butikker, industribygninger, skoler, dagplejeinstitutioner og offentlige miljøer. Generelt set er en SIKRINGSFILM tykkere og stærkere end en sikkerhedsfilm og er derfor endnu modstandsdygtigere overfor voldelige angreb. Anvendelsesområderne er de samme som for sikkerhedsfilmer, men for endnu mere krævende miljøer.

SAFECOAT SAFE 400

Glasklædte partier i korridorer og entreer til skolelokaler skal være af hærdet eller lamineret glas med en modstandsklasse på mindst 2. Sikkerhedsfilmen Safe 400 er en transparent splintsikringsfilm til personbeskyttelse i modstandsklasse 2 jf. EN 12600. Den seje film sørger for at ruden holder sammen når den knuses og forhindrer derved at splinter flyver omkring, hvilket mindsker risikoen for personskader. Det seje laminat har dog også en forsinkende effekt ved såkaldte ”smash and grab”-angreb fra tyve.
Skoler - Dagplejeinstitutioner - Offentlige miljøer - Industribygninger - Kontorer - Udstillingsvinduer - Privatboliger

SAFECOAT SIKRING 800 / SIKRING 1200

Sikringsfilmene Sikring 800 og Sikring 1200 er transparente splintsikringsfilm som er klassificeret til modstandsklasse P1A respektive P2A jf. EN 356. Den seje film sørger for at ruden holder sammen når den knuses og forhindrer derved at splinter flyver omkring, hvilket mindsker risikoen for personskader. Det seje laminat har dog også en forsinkende effekt ved såkaldte ”smash and grab”-angreb fra tyve.
Skoler - Dagplejeinstitutioner - Offentlige miljøer - Industribygninger - Kontorer - Udstillingsvinduer - Privatboliger

SAFECOAT RIDSEBESKYTTELSE 600

Ridsebeskyttelse 600 er et nemt udskifteligt, transparent og næsten usynligt polyesterlaminat, som er beregnet til at beskytte glasruder i udsatte miljøer mod hærværk i form af ridsning. Det beskyttende yderlag ødelægges, men det underliggende glas forbliver ubeskadiget. Til udskiftning kan filmen nemt fjernes, uden at der bliver limrester tilbage. Med Ridsebeskyttelse 600 på ruden kan omkostningerne for slitage og beskadigelse forårsaget af graffiti og glasridsning reduceres.
Kontorer - Udstillingsvinduer - Stationsbygninger - Læskærme - Privatboliger - Bilglas