Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Safecoat solbeskyttelsesfilm

Det er fire gange dyrere at køle luft, end at varme den op. Med en moderne solbeskyttelsesfilm kan den direkte indstrålende varme reduceres med op til 85%. Varmen/kulden balanceres effektivt, hvilket medfører reducerede omkostninger for opvarmning og et mindsket behov for luftkonditionering. Solbeskyttelsesfilmen reducerer også forstyrrende reflekser på dataskærme fra f.eks. sol, sne, vand eller nærtliggende bygninger. Solbeskyttelsesfilmene blokerer desuden op til 99% af solens skadelige UV-stråler, hvorfor filmen også er en fremragende beskyttelse for dyre møbler, tæpper, tavler osv. Store vinduespartier er altid en sikkerhedsrisiko. Ved at laminere glasset mindskes risikoen for personskader ved glasbrud og splinter. Desuden gør det saneringen lettere, hvis glasset engang skulle springe, da splinterne hænger fast i filmen. Med en tonet solbeskyttelsesfilm kan kommercielle bygninger og private bygninger få et nyt og moderne udseende, som kan virke værdiforøgende for bygningen.

MATTE 2 MIL

SafeCoats frostede film anvendes først og fremmest som indsynsbeskyttelse, men blokerer også den direkte solindstråling. Et udmærket valg for lokaler med behov for lysindfald i kombination med en effektiv indsynsbeskyttelse. Indvendig montage.
Kontorer - Udstillingsvinduer - Offentlige miljøer - Privatboliger - Kulturbygninger

COLD STEEL

Den USA-patenterede højt ydende Cold Steel-serie omfatter neutralt lysegrå film med lav refleksion, som er specielt egnet for datamiljøer. Cold Steel-programmet sørger for en optimeret spejlingseffekt med mindst mulig farvetoning. Resultatet bliver en maksimal solrefleksion i kombination med minimal refleksion af det synlige lys. Cold Steel findes 20, 35, 50 og 70% lystransmittans, hvor Cold Steel 50 og Cold Steel 70 er de lyseste film. Indvendig montage.
Kontorer - Udstillingsvinduer - Offentlige miljøer - Privatboliger - Kulturbygninger

SOLARZONE SILVER XTRA

SafeCoats reflekterende film i Solar Silver-serien leverer en høj solbeskyttelse, et stærkt visuelt indtryk, en effektiv varmeblokering og en hurtig amortisering. Filmene yder den mest omkostningseffektive og energibesparende løsning til opgradering af avancerede, kommercielle bygningskomplekser. Serien omfatter Solar Silver 20, Solar Silver 35 og Solar Silver 50. Udvendig montage.
Kontorer - Udstillingsvinduer - Offentlige miljøer

SOLARZONE TITAN XTRA

SafeCoats reflekterende udvendige film i Titan-serien er en af de mest energieffektive løsninger for lave indetemperaturer om sommeren og en maksimal energibesparelse. Filmene er ekstra energieffektive i kombination med 2- eller 3-lags isoleringsglas samt Low-E-glas. Et udmærket valg for bygninger, hvor den indvendige installation er problematisk eller ikke er tilladt. Udvendig montage.
Kontorer - Udstillingsvinduer - Offentlige miljøer - Privatboliger - Kulturbygninger