Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Sikkerhedsindretninger

Hammerglass er certificeret op til modstandsklasse P8B, hvilket er den højeste modstandsklasse mod indbrud for gitter og rullejalousier. Med en modstandsdygtighed, som er 300 gange stærkere end glas, er Hammerglass næsten udestruerbar og egner sig derfor udmærket til sikkerhedsmontre og sikkerhedsskabe hos guldsmede, urmagere, museer, kirker osv.

Stop tyven!

Vi tilbyder komplette skræddersyede butiksindretninger og sikkerhedsløsninger til glasmontre og sikkerhedsskabe. Pladerne kan sinkes, sammenføjes og fældes ind for at muliggøre en fremstilling af møbler og skabe i Hammerglass. Vores samarbejdspartnere giver indretningsforslag udgående fra kundens forudsætninger og ønsker, koordinerer deltagende håndværkere og afleverer en færdig skræddersyet løsning. Filmen (til højre) viser et mislykket indbrudsforsøg hos en af vores kunder. Denne gang gik tyven med tomme hænder og butiksindehaveren slap for af skulle sanere butikslokalet for knuset glas.

Et tryggere arbejdsmiljø

Småt med plads men et ønske om mere sikkerhed? En sluse i Hammerglass kræver kun lidt plads men er til uvurderlig nytte. Hammerglass installeres i specialdesignede sikkerhedssluser af træ, stål eller aluminium som harmonerer med den øvrige butiksindretning og som kan integreres i lokaler med begrænset plads. Sikkerhedsslusen virker som en lille bås, hvor kunderne går gennem den første dør, som skal lukkes, før den næste dør kan åbnes. Slusen giver butikkens personale mulighed for have kontrol med, hvem der får adgang til butikken og er specielt effektiv for at forhindre at flere personer kommer ind samtidigt. En satsning på et sikkert arbejdsmiljø til gavn for både kunder og medarbejdere.

Montage og garantier

Hammerglass-pladerne monteres i eksisterende montre-/skabskonstruktioner eller i skræddersyede indretningsløsninger.