Brudsikre spejle

Brudsikre spejle i Hammerglass reducerer omkostningerne for beskadigelse og øger samtidig personsikkerheden i de miljøer hvor de monteres. Hammerglass Spejlglas er forsynet med en nanobehandlet overflade som ligner et tyndt lag af glas. Overfladebehandlingen gør spejlglasset modstandsdygtig overfor kemikalier og de fleste syreangreb. Graffiti og tilsmudsninger kan fjernes med opløsningsmidler eller med andre egnede rengøringsmidler. Hammerglass Spejlglas anbefales for offentlige toiletter, omklædningsrum, idrætsanlæg, elevatorer, fængsler, psykiatrier osv.

Hurtig levering

Mulighederne til en skræddersyet udformning er i princippet ubegrænset. Glasset kan tilskæres til specielle mål eller fræses til den ønskede form. Spejlenes lave vægt gør håndteringen af større glaspartier nemmere. For hurtig levering har vi spejlglas i standardmål på lager.

  • 500 x750 mm, x1000 mm, x1500 mm
  • 750 x1000 mm
  • 1000 x1000 mm, x1500 mm, x2000 mm

Montage og garantier

Hammerglass Spejlglas fastgøres med gennemgående skruer (forsænkes ej), fixpoint-system eller et klemfæste. Hulningen foretages enten på fabrikken eller på monteringsstedet. For montage med lim eller silikone kontakt venligst Hammerglass Danmark for anbefaling af egnede produkter. Ved større overflademål (~1500x2000 mm) skal Hammerglass Spejlglas limes på en plan bæreplade, for at garantere den bedste optiske effekt.

Kvalitetsvurdering og klagebehandling »