Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

HAMMERGLASS ENKEL

Hammerglass Enkel er et system som anvendes ved ny glasning af eksisterende rammer/karme i f.eks. ældre koblede rammer, K-mærkede (fredede) ejendomme. Den lave vægt og høje modstandsklasse giver store muligheder for glasning af eksisterende systemer. Montagen indebærer intet indgreb på den eksisterende arkitektur. Ved enkeltglas eller montering i koblede rammer udskiftes den ydre rude til Hammerglass Enkel. Monteringen i den eksisterende ramme foretages med specialbeslag og specialsilikone. Systemet giver energibesparelser og forbedringer af U-værdien. Desuden sørger Hammerglass Enkel for en lydreduktion på 30 dBRw.

Mod indbrud og hærværk

Hammerglass Enkel bidrager til en øget beskyttelse mod indbrud og hærværk for butikker, indkøbscentre, offentlige lokaler, industribygninger, kontorer, benzinstationer, apoteker, plejecentre osv. Glasmaterialet kan fræses til det ønskede format, selv for uregelmæssige eller afrunde ruder. Hammerglass Enkel er i henhold til EN 356 godkendt op til modstandsklasse P8B (svarer til F&P-glas sikringsniveau 60), hvilket er den sikkerhedsklasse, forsikringsselskaber kræver for særligt udsatte objekter som f.eks. guldsmede, elektronikbutikker osv.

Montage og garantier

For at kunne garantere for højeste kvalitet må Hammerglass Enkel kun monteres af montører som er certificeret iht. MTK. Materialet til glasning er af 4, 6, 8, 10, 12, 15, 17 eller 20 mm tykt Hammerglass. For sporbarhedens og den interne kvalitetssikrings skyld samt for sikkerheden ved eventuelle garantispørgsmål lasermærkes samtlige Hammerglass-ruder med logo og produktionsnummer.