Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

HAMMERGLASS ISOLER

Hammerglass Isoler er et isoleringsglassystem i 2- eller 3-lags udførelse med valgfrit glas som inderrude. Hammerglass Isoler kan integreres i et eksisterende facadesystem, den lave vægt og høje modstandsklasse giver store muligheder for glasning af eksisterende systemer. Udover den oven nævnte modstandsdygtighed overfor indbrud og hærværk har Hammerglass Isoler også udmærkede lydreduktionsegenskaber, en lav U-værdi samt god solbeskyttelseseffekt. Hammerglass Isoler findes også med varmereducerende Hammerglass-IR, et svagt grøntonet Hammerglass, som giver en varmereduktion på 45%. Alle vinduesproducenter/maskinfabrikker med aluminiumbearbejdning kan levere vinduer eller døre med Hammerglass som ruder.

Sikkerhedsklassificeret isoleringsglassystem

Hammerglass Isoler sørger for en fuldstændig beskyttelse mod indbrud og hærværk for skoler, offentlige miljøer, industribygninger osv. og egner sig ligeledes til sædvanlige parcelhuse. Desuden virker Hammerglass som personbeskyttelse ved montering som inderrude i isoleringsglaskassetten. Hammerglass Isoler produceres i alle forekommende isoleringsglasudførelser, oftest med Hammerglass som udvendig rude. Som anden og/eller tredje rude kan der frit vælges mellem samtlige glastyper på markedet. Hammerglass Isoler er jf. EN 356 godkendt op til modstandsklasse P8B i konfigurationen /6mm Hammerglass/12mm spacer/4-4-1 lamelglas.

Montage og garantier

For at kunne garantere for højeste kvalitet må Hammerglass Isoler kun monteres af montører som er certificeret iht. MTK. For sporbarhedens og den interne kvalitetssikrings skyld samt for sikkerheden ved eventuelle garantispørgsmål lasermærkes samtlige Hammerglass-ruder med logo og produktionsnummer.