Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

ENDELIG ET RIGTIGT SIKKERHEDSVINDUE!

Det tager kun ti minutter for en indbrudstyv at tømme dit hus for værdigenstande. Her hjælper hverkenalarm, kamera eller sikkerhedsklassificerede vinduer med standardglas. Her er der behov for noget som holder tyven ude. Et vindue med høj indbrudssikring og med brudsikkert glas i glaskassetten. Selvom Hammerglass Security Windows er en nyhed på privatkundemarkedet, så er brudsikre, vandal- og indbrudssikre vinduer intet nyt for os. Vi har hjulpet boligejere, butikker og sikkerhedsobjekter i over 20 år, men nu er det på tide at også parcelhusejere får godt af en vinduesløsning som giver tryghed og sikkerhed i dagligdagen, og ikke kun på papiret.

Vi tester holdbarheden!

Vi tester alle vores produkter grundigt, både internt og eksternt. Se filmen hvor vi stresstester en 6 mm tyk Hammerglass-rude i en sammenligningstest med et sædvanligt sikkerhedsglas fra en politistation (25 mm lamineret glas).

 • Et indbrud varer ikke længere end 10 minutter.
 • Halvdelen af indbruddene sker via vinduet.
 • Generelt set er vinduer og glaspartier de svageste punkter i en ejendom. Efter vinduer og butiksvinduer følger døre som yderdøre og terrassedøre.

Derfor er Hammerglass SECURITY WINDOWS det bedste valg

Der findes ingen løsning som garanteret modstår et indbrudsforsøg hvis tyven har ubegrænset med tid, værktøj og ressourcer. Det vi sikrer imod er indbrud med rimeligt værktøj. For disse tilfælde har RISE (Research Institutes of Sweden i Borås) testet og certificeret vores vinduer og glasløsninger i forskellige sikkerhedsklasser. På et sædvanligt ”indbrudssikkert” vindue er det svært at bryde karmen op, men det er meget enkelt at knuse glasset og stige ind gennem vinduet. På omkring 10 minutter er både tyven og værdigenstandene forsvundet – til trods for alarm, kamera, vagtmand og politi. Dette sker ikke med Hammerglass Security Windows.

Hammerglass Security Windows indleder et nyt kapitel, hvor trygheden også bliver tilgængelig for parcelhusejere - og det til en lavere pris end et tilsvarende sikkerhedsvindue. Her er nogle grunde til hvorfor Hammerglass Security Windows er det rigtige valg for alle nybyggerier og vindueskift...

 • Endelig en professionel sikkerhedsløsning som virker både for kommercielle bygninger og privathuse.
 • Sikring og kvalitet i særklasse til markedets bedste pris - desuden indgår opmålingen i prisen.
 • Hammerglass beskytter både mod indbrud og hærværk. Modstandskraften af Hammerglass er 300 gange stærkere end sædvanligt glas.
 • Vores vinduer, altandøre og isoleringsglas kommer med en enestående isoleringsglasgaranti på 10 år.
 • Korrekt konfigureret giver en Hammerglass isoleringsglaskassette en U-værdi på 0,66.
 • Den lave vægt på Hammerglass Security Windows muliggør sikkerhed selv for rigtig store glaspartier.
 • Modstandsklasse RC2-P6B, -P7B samt -P8B som standard (P8B svarer til F&P-glas sikringsniveau 60).
 • Hammerglass har udmærkede lyddæmpningsegenskaber og en UV-beskyttelse op til 99,96%.
 • Hammerglass kan kombineres med effektive solbeskyttelsesalternativer.
 • Ruderne limes fast, hvilket umuliggør indbrud ved at løfte glasset ud af isoleringskassetten.

Et komplet vinduessortiment

For boligejere tilbyder vi store valgmuligheder mht. åbningsfunktionen – indadgående, udadgående, topstyret eller dreje-kip.Hammerglass Security Windows findes i flere udførelser og er af højeste kvalitet - Træ/Aluminium, PVC, Komplet-aluminium samt Træ.

Vores standardvinduer og altandøre har aluminiumsbeklædte trærammer, hvor karmen og yderrammen - de vejrudsatte dele af vinduet - er komplet konstrueret af vedligeholdelsesfri aluminium mens indersiden består af tætvokset kvalitetsfyr. Ydersiden af aluminium ​​er malet i farve NCS S 0502-Y som standard. Vinduets indersiden af ​​træ er malet med et miljøvenligt og vandbaseret overfladelag i farve NCS S 0502-Y eller NCS S 0500-N. Alle farver inden for RAL og NCS også tilgængelige.

Udover vores standardsortiment tilbyder vi desuden sikkerhedsglasløsninger mod både beskydning og eksplosioner. Alle vores produkter er indgående testet og fås op til en sikkerhedsklasse svarende til RC5/BR6-NS/EXR2.


FASTE VINDUER

TOPSTYRET

DREJE-KIP


DØRE


FAST 3-LAGS

OPLUKKELIG 2+1

Indadgående/Udadgående

OPLUKKELIG 3-LAGS

Indadgående/Udadgående


HÅNDTAG STANDARD

Hoppe Tôkyô

HÅNDTAG BØRNESIKRING

Hoppe Tôkyô

HÅNDTAG LÅSE

Hoppe Tôkyô / Assa Vinga

SPECIFIKATIONER  
Standard Indre/Ydre ramme Træ/Aluminium
Valgmuligheder: Træ/Træ, Alu/Alu, PVC/PVC
Standardfarve Indre ramme NCS S 0502-Y eller NCS S 0500-N
Valgmuligheder: Alle RAL-/NCS-farver samt klarlak, hvidpigmenteret klarlak, brun glasur
Standardfarve Ydre ramme NCS S 0502-Y
Valgmuligheder: Alle RAL-/NCS-farver
Sprosse Overflademonteret 28 mm, 36 mm, 64 mm
Sprosse Mellem ruderne Nej
Sikringsniveauer RC2-P6B
RC2-P7B
RC2-P8B

*RC2: Modstår 3-15 minutters angreb med enkle verktøjer som skruetrækker, tang, hammer, kiler osv.
Vækt/m2 P6B - 35 kg
P7B - 35 kg
P8B - 37 kg
U-værdi Fra 0,85 NavnStørrelse
Brochure Security Windows 512.95 Kb

Vælg DET RETTE sikkerhedsvindue - Beskytter både MENNESKER og EJENDOM

Sikring mod hærværk, indbrud, personskade? Hvad leder du efter? Hammerglass Security Windows konfigureres forskelligt, for at give forskellige egenskaber. Det er sikringsbehovet, som afgør hvilken kombination er bedst egnet. Alt efter om Hammerglass-ruden anbringes på ydersiden, indersiden eller i midten skabes en konfiguration, som er optimeret ud fra det specifikke risikobillede.

HÆRVÆRKSSIKRING - Skolefavoritten

Med Hammerglass på ydersiden skaber vi en stærk og afskrækkende hærværkssikring. Konfigurationen sikrer ejendommen mod lettere, impulsive hærværksangreb som stenkast, spark og slag med en baseballkølle. Foruden angrebssikringen giver denne konfiguration en isoleringskassette med rigtig gode isoleringsværdier. Denne løsning egner sig for hærværksudsatte offentlige og kommercielle bygninger.

SIKRINGSKONFIGURATION
Yderrude: Hammerglass Unbreakable 6 mm
Midterrude: Hærdet glas
Inderrude: Hærdet energiglas


INDBRUDSSIKRING - Villavalget

Med Hammerglass i midten bygger vi den optimale indbrudssikring for hjemmebrugen. En Hammerglass-rude i midten sikrer en optimal isoleringsværdi samtidig med at planglassets let renselige yderside letter vinduesrengøringen. Økonomi og sikkerhed i et. Hammerglass-ruden er brudsikker og principielt umulig at gennemtrænge ved et indbrudsforsøg. Denne løsning egner sig perfekt for villaejere som gerne vil kunne føle sig sikker - rigtigt sikker!

SIKRINGSKONFIGURATION
Yderrude: Energiglas eller solenergiglas
Midterrude: Hammerglass Unbreakable 6 mm
Inderrude: Energiglas eller hærdet energiglas


PERSONBESKYTTELSE - Politikonfigurationen

Med Hammerglass på indersiden bygger vi en stærk personbeskyttelse, hvor risikoen for glassplinter i lokalet minimeres. Konfigurationen giver bygningen en usynlig og vedligeholdelsesvenlig beskyttelse med meget gode isoleringsværdier. Denne løsning egner sig for bygninger med krav om personbeskyttelse, som fx sygehuse, skoler, politistationer eller sikkerhedsobjekter. Den indvendige montering kan desuden beskytte mod eksplosioner.

SIKRINGSKONFIGURATION
Yderrude: Hærdet solenergiglas eller energiglas
Midterrude: Hærdet glas
Inderrude: Hammerglass Unbreakable 6 mm


Montage & garantier

For at kunne garantere for højeste kvalitet monteres vores vinduessystemer iht. MTK-retningslinjer. Samtlige Hammerglass-ruder lasermærkes med logo og produktionsnummer. Dette er et kvalitetsstempel for vore kunder, muliggør sporbarhed for intern kvalitetssikring giver sikkerhed ved eventuelle garantispørgsmål.

Priser & Salgskanaler

Vores mål er at tilbyde sikkerhedsvinduer af højeste kvalitet til markedets bedste pris. For at garantere den korrekte montering sælger vi kun direkte til installationsfirmaer, uden mellemhandlere. Vil du vide mere, få hjælp ved at kontakte et godkendt installatør eller få et tilbud på Hammerglass Security Windows? Kontakt os på +45 2835 5328, eller info@hammerglass.dk så vender vi tilbage til dig!

Bliv forhandler!

Tryk på knappen forneden for at få flere informationer om, hvordan du kan blive forhandler for Hammerglass Security Windows.