Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>
"Du skal have empati i denne branche”
"Du skal have empati i denne branche”
2022-09-01

Flere eksplosioner og beskydninger skaber større tryghedsbehov

Hammerglass har et nært samarbejde med sikkerhedsvirksomheden Altum Security, hvor Patrik "Palle" Olsson er ny administrerende direktør.
– Altum tilhører Transfer Group, hvor ambitionen er, at vi skal være en "one stop-shop" for kunden. Uanset hvad behovsanalysen viser, hvad kunden behøver, så skal vi kunne levere det. Handler det om at forstærke vinduer og glasdøre, så er Hammerglass vores største leverandør, eftersom det stadig oftere foreskrives, og der findes ikke noget ligeværdigt produkt på markedet.

Det nye hårde samfund spreder megen rædsel og uro, hvilket først og fremmest kan mærkes blandt erhvervsdrivende og butiksejere i byer. Eksplosionerne er øget, ligesom beskydninger, og uskyldige bliver stadig oftere udsat for bandekriminalitetens vold og følger. Når Altum kontaktes, kan kunden allerede have rakt ud efter noget, eller der er sket noget i de nære omgivelser.

– Den første samtale er den vigtigste i hele processen for mig. At en kunde tager kontakt betyder jo, at han eller hun ikke har det godt, at man ikke føler sig helt tryg, og det er de følelser og de årsager, jeg skal fokusere på. Du skal have empati i denne branche, holde dig saglig og ikke spille på nogen rædsel. Du skal have de bedste, certificerede sikkerhedsprodukter i din portefølje, og du skal tilbyde kunden det produkt, der kræves – hverken mere eller mindre. Så får du et positivt resultat, som gavner alle, på nær dem, som har valgt at leve uden for samfundets rammer. Hvis du foretager en grundig og empatisk behovsanalyse, så får du ikke kun en tilfreds kunde, men du bidrager også til at gøre samfundet mere trygt og sikkert.

Når der er et udtalt trusselsbillede mod kunden, bliver situationen en anden.

– Handler det om politiet eller andre højrisikovirksomheder eller udsatte enkeltpersoner, så er behovsanalysen tydelig allerede fra start. Perimeterbeskyttelse er naturligvis altid aktuel at gennemgå, og Hammerglass´ forskellige sikkerhedsklassificerede alternativer starter med at modstå stenkast og indbrudsforsøg og slutter ved skyderi og sprængladninger. Jeg er altid tryg ved at installere jeres løsninger. I foretager grundige tests og certificerer alt efter kunstens regler, og jeg ved præcis, hvad kunden får.


2022-06-22

En elegant og sikker vinduesløsning på Storm P. Museet

Storm P. Museet på Frederiksberg har været beskyttet af sikkerhedsvinduer fra Hammerglass i cirka ti år, og vi har bedt museets inspektør Nikolaj Brandt om at vurdere investeringen.
– Det er lykkedes os at undgå forsøg på indbrud, og på grund af egenskaberne ved vinduerne fra Hammerglass føler vi os trygge og behøver ikke bekymre os om det. Vi er meget tilfredse med valget af vinduer.

Hvorfor valgte I Hammerglass?
– Vi var igennem en lang proces, hvor vi undersøgte markedet ud fra et sikkerhedsperspektiv, men også ud fra et æstetisk synspunkt. Hammerglass var ikke et svært valg.

Hvor vigtig er Storm P. Museet for den danske kulturarv?
– Storm P var den mest folkekære, humoristiske tegner i Danmark i 1900-tallet. Han havde en international stil med udgangspunkt i en stor kunstnerisk indsigt og hans komiske åre var meget værdsat af det danske folk, da den var let at identificere sig med. Han påvirkede sin samtid markant, og generationer af kunstnere og scenekunstnere fulgte i hans fodspor og gjorde brug af arven efter ham. Netop derfor betyder han så meget for os.


2022-06-22

Sikkerhed i samfundet kommer til at være et af de varmeste spørgsmål ved det kommende valg

Jonas Reuterberg er ny områdechef for Hammerglass Ejendom og han blev lokket af flere faktorer, blandt andet omkostningsperspektivet i hele produktets livscyklus.
– Vi har jo desværre en opadgående tendens omkring hærværk i samfundet, og vi ser, at behovet og interessen for Hammerglass produkter er stigende. Jeg tror personligt, at sikkerhed i samfundet kommer til at være et af de varmeste spørgsmål ved det kommende valg, både på et lokalt og nationalt plan.

Jonas Reuterberg har meget at byde på med sin lange baggrund som sælger af forskellige komplekse løsninger, og hans erfaring med at arbejde med den offentlige sektor kommer til at være en fordel i opgaverne hos Hammerglass.
– Jeg blev lokket af flere faktorer, blandt andet miljøfaktoren. Hammerglass unikke bæredygtighed skaber et positivt omkostningsperspektiv i hele produktets livscyklus, og det er jo en faktor, som ingen kan ignorere længere. Vi er nødt til at investere i holdbare, langsigtede løsninger. Men Hammerglass imponerer mig også med sine lange garantiperioder, sine certificeringer og sin innovative ånd. Der findes endda et læskur i brudsikkert glas i produktporteføljen! At vi for nylig blev medlem af Safer Sweden Foundation, ser jeg også som et bevis på fremtidstænkning.

Skoler er ekstra interessante

Hammerglass har sikret vinduer og glasdøre på mange skoler og dermed øget trivslen for elever og lærere. Bonus vil naturligvis være en reduktion af de omkostninger, der følger med hærværk og indbrud.
– Det er et område, hvor jeg ser frem til at bistå med rådgivning og sikkerhedsanalyser, da kommunerne jo stiller store krav. Hele og trygge skoler bidrager til tilflytning.

Hvordan ser du på den nærmeste fremtid?
– Jeg er hoppet ombord på et virksomhedstog, der kører ret hurtigt fremad, og det er en rejse, som jeg er meget nysgerrig omkring, og som jeg gerne vil være med til at bidrage til. Det er spændende, at Hammerglass har sin produktion og hovedkontor i lille Förslöv i Sverige og værner om de mindre, lokale kunder, men også etablerer sig med fuld styrke globalt. Jeg tror, at en vigtig brik i puslespillet fremadrettet er at lytte til både "gammel og ny" viden om sikkerhed. Vi som er lidt mere erfarne og ældre har stor gavn af at invitere for eksempel nyuddannede arkitekter og bygherrer til en snak om tryg, smart skalbeskyttelse. Her findes der masser af muligheder for udvikling og synergieffekter.