Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Broer

Støjskærme og faldsikringer på broer kan i højeste grad kan være såvel funktionelle som også dekorative. Hammerglass står parat med glas- og fastgørelsesløsninger til alle tænkelige broløsninger ved veje og jernbaner, som også for gang- og cykelbroer. Med store valgmuligheder mht. fastgørelse på broen og montage af Hammerglass-pladerne kan broen blive til meget mere end kun en transportvej. Overfladebehandlingen med nanoteknologi bidrager til at tilsmudsninger fra udstødningsgasser, olie og asfalt ikke sætter sig så fast som på sædvanligt glas. Den estimerede levetid er sat til mere end 40 år.

Farve og lys

Med mønstre, farver og belysning skabes et attraktivt blikfang. Hammerglass-pladerne kan forsynes med påtryk i silketryk eller digitaltryk, hvilket åbner op for uendelige muligheder til individuel udformning. Pladerne kan f.eks. forsynes med by- eller kommunevåbenet, eller med et mønster, som gentages i jævne afstande. Ved større serier er der mulighed for at få Hammerglass-pladerne gennemfarvet. En Hammerglass-plade med påtryk (eller gennemfarvet Hammerglass) med LED-belysning er et attraktivt blikfang når det begynder at blive mørkt.

Fleksible løsninger

JERNBANEBRO

Hammerglass System BRIDGE-2 er et kompletsystem til montage på brorækværksstolper langs veje eller jernbanespor. Varmgalvaniserede stolper til sidemontering på brorækværksstolper eller fastboltning i broens kantbjælke. Hammerglass-pladerne monteres på ydersiden af stolperne med en udvendig støtteplade og en klemmeprofil samt sikres med gennemgående bolte.  Samtlige skærme forsynes med jordingsskinner og hver sektion jordes separat. Et 45-grads knæk i toppen af Hammerglass-pladerne sørger for en ekstra stabilitet af konstruktionen og bidrager samtidigt til en effektiv reduktion af lavfrekvent støj fra togene.

VEJBRO

Hammerglass System BRIDGE-2 er et kompletsystem til montage på brorækværksstolper langs veje eller jernbanespor. Varmgalvaniserede stolper til sidemontering på brorækværksstolper. Hammerglass-pladerne monteres på ydersiden af stolperne med en udvendig støtteplade og en klemmeprofil samt sikres med gennemgående bolte. Pladerne sikres desuden med en wire i overkanten.  Montagen udføres fra broens inderside. Montagen kan også foretages til et eksisterende fastgørelsessystem eller et projektspecifikt stolpesystem.

GANG- & CYKELBRO

Fleksible løsninger til gang- og cykelbroer. Montage i eksisterende konstruktion eller til et for gang- og cykelbroen projektspecifikt fastgørelsessystem. Hammerglass-pladerne målfræses individuelt efter at konstruktionen er på plads. Pladerne kan leveres transparente, opalfarvede, farvede eller med påtryk, samt at de kan udstyres med LED-belysning.

Konstruktion og montage

Hammerglass-pladerne er fleksible og kan formes, således at de kan tilpasses til montering på bøjede profiler. Skærmen kan hældes i valgfri vinkel, alt efter ønsket støjrefleksion, lysrefleksion og sneansamling. Vandafløbet kan ledes ind mod broen eller ned under skærmen. Kontakt os allerede i idéfasen. Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger forslag til funktionelle løsninger. Vi giver gerne tilbud på komplette projekter: Målskårne Hammerglass-plader, stolper, fastgørelsessystemer og montage.

  • Pladerne produceres efter mål efter at stålskelettet osv. er færdig monteret
  • Færdige løsninger til fastgørelse og montage
  • Frit udsyn over omgivelsen
  • 300 gange stærkere end glas
  • Vejer kun halv så meget som glas
  • Minimal vedligeholdelse