Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Dækkeprofiler

Dækkende overligger i Hammerglass er et udmærket og funktionelt alternativ til de traditionelle overliggere i metal. Dækkeprofilen er ikke ledende og fremstilles af sort UV-bestandigt Hammerglass som kan tilpasses til en eksisterende eller ny produceret plankeværks-/skærmløsning.

Ikke ledende

På støjskærme og plankeværker langs jernbanespor er overliggere av metalplader direkte ubrugelige set ud fra sikkerhedens synspunkt. En nedfaldet strømførende ledning som kommer i kontakt med metalpladen kan medføre, at hele plankeværket bliver strømførende, hvilket kan have forfærdelige konsekvenser. Her kan man med fordel anvende Hammerglass Dækkeprofiler for at beskytte den underliggende trækonstruktion mod fugt og forrådnelse.

  • Isolerende / ikke strømførende
  • Lav vægt
  • Lang levetid
  • Minimal vedligeholdelse
  • Omkostningseffektiv

Konstruktion og montage

Formålstjenlig konstruktion med udformning og dimensionering efter kundens ønsker. Hammerglass Dækkeprofiler produceres af 4 mm tykt, sort og UV-bestandigt Hammerglass som kan tilpasses til en eksisterende eller ny produceret plankeværks-/skærmløsning. Montering med skruer/bolte jf. Hammerglass anvisninger.