Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Læskure i brudsikkert glas

De fleste trafikselskaber har store problemer med glasbrud i deres læskure. I visse læskure må glasset udskiftes flere gange om året. Hammerglass AB tilbyder brudsikre permanente løsninger til læskure, perronskærme, torvemiljøer osv. Uskønt glasbrud efter hærværksangreb, høje saneringsomkostninger og udskiftning af tunge, uhåndterlige glasplader tilhører fortiden. Efter graffitiangreb, tags eller anden tilsmudsning kan de fleste kendte rengøringsmidler og kemikalier anvendes uden at Hammerglass-pladerne tager skade.

Minimal vedligeholdelse

Det føles utrygt, ubehageligt og ofte vådt og blæsende at vente på bussen i et ødelagt læskur. Vrede og utilfredse rejsende har skrevet mange læserbreve i avisen og endda et brev direkte til trafikoperatørerne. Glasbrud koster mange penge. Med Hammerglass i problemområderne vil der ikke være flere knuste ruder, og den fremtidige vedligeholdelse vil være minimal. Allerede efter den FØRSTE udskiftning af hærdet glas til Hammerglass er omkostningerne amortiseret. Et skift til brudsikkert Hammerglass i særligt udsatte områder må betegnes som at være en investering, ikke nogen omkostning.

Udsmykning med farve og form

Hammerglass-pladerne er fleksible og kan formes, således at de kan tilpasses til montering på bøjede profiler, f.eks. hvælvede tage. Pladerne kan også silketrykkes, i reglen med et opalfarvet påtryk, for at forhindre at fugle flyver ind i ruderne. Teknikken tillader også et påtryk i op til fire farver, hvilket åbner op for uendelige muligheder til individuel udformning. Læskærmen kan f.eks. forsynes med by- eller kommunevåbenet, eller med et mønster, som gentages i jævne afstande.  Ved større serier er der mulighed for at få Hammerglass-pladerne gennemfarvet. En Hammerglass-plade med påtryk (eller gennemfarvet Hammerglass) med LED-belysning er et attraktivt blikfang når det begynder at blive mørkt.

Konstruktion og montage

Tag gerne dialogen op med os! Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger forslag til funktionelle løsninger. Til prøvemontering af Hammerglass stiller gerne demo-ruder til rådighed til en kraftig reduceret pris.

  • Frit udsyn over omgivelsen
  • 300 gange stærkere end glas
  • Vejer kun halv så meget som glas
  • Enkel sanering af tilsmudsninger
  • Minimal vedligeholdelse