Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Medialøsninger

Mange apparater og elektronisk udstyr har behov for et ekstra stærkt sikringsglas. Hammerglass mediesikring findes monteret foran reklametavler og lystavler i områder med risiko for hærværksangreb. Hammerglass er desuden også et godt valg for at beskytte følsomt udstyr mod kemikalier.

Sikringsglas & touchscreen

Hammerglass fungerer udmærket både i applikationer med behov for rent sikringsglas og i miljøer med ønske om brudsikre pegeskærme/touchscreens. Når det gælder skærmbeskyttelser er et af ønskerne, at glasset skal være antireflekterende. Da antirefleksbehandling og overfladebeskyttelse står i modsætning til hinanden bliver det et spørgsmål om kompromiser fra tilfælde til tilfælde. Vores sælgere er gerne behjælpelige med at finde den ønskede løsning.

Konstruktion

Runde hjørner, skrå sider, buede ruder, fræsede huller eller anden bearbejdning er intet problem. Vi har mulighed for at CNC-fræse Hammerglass-pladerne frem til eksakt størrelse og form. For større serier kan der vha. silketryk påføres en sort maskering omkring kanten af ruden, inden de belægges med Hammerglass ekstremt hårde overfladebelægning af kiseloxid. Hammerglass kan også fås som gennemfarvet glas.

  • 300 gange stærkere end glas
  • Vejer kun halv så meget som glas
  • Enkel sanering af tilsmudsninger
  • Minimal vedligeholdelse