Rejsecenter

Permanente brudsikre glasløsninger til rejsecentre, busterminaler og perroner. Skivernes lave vægt og hårde overflade gør Hammerglass til et udmærket valg for tage, vægge, elevatorskakte osv. Overfladebehandlingen med nanoteknologi sørger for en nem graffitifjernelse og giver desuden en UV-beskyttelse på 99,96%, hvilket medfører, at materialet hverken bliver grumset eller udbleges eller på anden måde forandrer sin optiske kvalitet over tiden. Den estimerede levetid er sat til mere end 40 år.

Hærværkssikre glasløsninger

Hammerglass Danmark ApS tilbyder hærværkssikre glasløsninger til tage, vægge, perroner, elevatorskakte og rækværker. Transparente eller farvede Hammerglass-skiver i op til 6 meters længde og en tykkelse på 4-20 mm giver bestillere og arkitekter stor frihed ved formgivning og konstruktion. For større sektioner er der desuden mulighed for at sammenføje enkelte elementer. Fastgørelsen kan foretages med klemmeprofiler, Fixpoint eller en skræddersyet løsning. Med Fixpoints kan der desuden skabes en afstand mellem væg og skive. Glasmaterialet kan med fordel tilskæres efter at grundkonstruktionen står på plads. Derved måles hver enkel sektion individuelt op med en 3D-laser, hvorefter målene overføres til en CAD-tegning for CNC-fræsning.

Fleksible løsninger

TAGE

Tagløsninger med Hammerglass-skiver monteret i en eksisterende konstruktion eller i skræddersyede profiler, f.eks. L-profiler med klemmeprofiler i sammenføjningerne for en vandtæt sammenføjning. Hver sektion opmåles individuelt, hvorefter glasset fræses til det passende mål. MERE>>

TRAPPEHUSE

Glasning af trapper, rulletrapper og elevatorskakte i eksisterende systemer eller nye stålkonstruktioner. For optimal indpasning af Hammerglass-skiverne sker opmålingen efter at stålkonstruktionen er på plads. Gennemgående fastgørelse med Hammerglass Fixpoint-system for bedste stabilitet.

VEJRBESKYTTELSE

Udskiftning af glas i eksisterende perronskærme eller glasning af en ny konstruktion. Skiverne kan i meget udsatte områder belægges med en beskyttende film for at beskytte mod ridsning samt for at lette en fremtidig sanering. MERE>>

Konstruktion og montage

Kontakt os allerede i idéfasen. Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger forslag til funktionelle løsninger. Vi giver gerne tilbud på komplette projekter: Målskårne Hammerglass-skiver, stolper, fastgørelsessystemer og montage.

  • Skiverne produceres efter mål efter at stålskelettet osv. er færdig monteret
  • Færdige løsninger for fastgørelse og montage
  • Vejer kun det halve af det, sædvanligt glas vejer
  • Intet glasbrud
  • Frit udsyn over omgivelsen