Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Vi tager ansvar!

Et aktivt engagement for samfundet er vigtigt for os! Der kræves mange strå for at bygge en myrehob, men den bliver aldrig færdig, hvis det altid skal være “de andre” som henter stråene. Derfor forsøger vi at tage vores ansvar på det lokale plan, samtidig med at vi stræber efter et aktivt samfundsengagement også i et større perspektiv.

Miljø

Hammerglass AB er miljøcertificeret iht. ISO 14001:2015 og har i det daglige et aktivt fokus på genbrug og miljøarbejde. Vi investerer løbende i ny produktionsteknik. Et af kravene for en investeringsbeslutning er, at den nye teknik kan påvise en tydelig reducering af miljøpåvirkningen.

Erhvervsfaglig student

Båstad kommune var blandt de første som tilbød muligheden for at tage en tilpasset erhvervsuddannelse parallelt med en gymnasial eksamen. Vi beskæftiger i dag to erhvervsfaglige studenter indenfor industriprogrammet, som er hos os i virksomheden i 3 dage om ugen under 3 år. I denne tid skal de lære de tilstrækkelige praktiske færdigheder for at kunne ansættes hos os – eller hos en andet industrivirksomhed.

Idræt

Vi støtter vores lokale idrætsforeninger med bidrag til deres virke.

Søredningsselskabet

Sammen med Industrigruppen på Bjäre støtter vi søredningsselskabet i Torekov for at de kan opfylde deres aktive livreddende indsats til havs. Vi har bl.a. bidraget med midler til indkøb af en jetdrevet livredningsbåd samt til en ny foreningslokal.

The Cinnamon Bun Project

Al forskning viser, at uddannelse er den tredje verdens vej ud af fattigdommen - såvel for det enkelte individ men også for nationen selv. Desværre er uddannelse ofte dyrt og primært forbeholdt de mere velhavende. Hammerglass har påtaget sig at betale størstedelen af skolepengene for to elever i udkanten af Kapstad i Sydafrika. Både Qhama og Mihlali, begge årgang 2004, er i dag glade high school-elever. Vi har påtage os at følge dem hele vejen til deres eksamen.

Vision For All

Hammerglass støtter Vision For All (VFA), en nonprofitorganisation, som gør det muligt for mennesker, som har behov for briller, at studere og arbejde. VFA arbejder for de allerfattigste, som har det største behov for optikerens indsats. Disse mennesker har ingen mulighed for at betale for en synsundersøgelse eller for at anskaffe sig briller. VFA indsamler gode brugte briller i Sverige. Brillerne udmåles og rengøres, hvorefter VFAs optiker og assistenter tager ud i verden for at uddele dem.