Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Vores samarbejdspartnere

Hammerglass INFRASTRUKTUR

Indenfor Hammerglass INFRASTRUKTUR arbejder vi ofte med hele projekter, som omfatter alt fra første ide til komplet leverance af stålkonstruktion, fastgørelsessystemer og Hammerglass. Vores konstruktører producerer i tæt samarbejde med ordregivere, entreprenører og underleverandører tegninger og giver forslag til funktionelle løsninger.

Hammerglass EJENDOM

I samarbejde med førende vinduesproducenter tilbyder vi et helt system af vinduesløsninger med brudsikre ruder. Ved nybyggeri eller tillægsbyggeri bliver meromkostningerne ved bestilling af et færdigt vindue med Hammerglass-ruder til en marginal post.

Hammerglass AUTOMOTIVE

Vi leverer Hammerglass-ruder til de fleste maskiner fra førende maskinproducenter. Vores konstruktionsafdeling har største kompetence, som vi gerne deler med OEM.