Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Sociale medier

Du kan finde os på flere sociale medier, hvor du har mulighed for at lære os at kende - og vi dig. Kig gerne ind på vores forskellige netværk fra tid til tid for at holde dig opdateret!

Forbind dig med os på LinkedIn

På LinkedIn kan du læse om vores seneste nyheder, pressemeddelelser og ledige jobs. Her finder du også mange af vores medarbejdere.

Like os på Facebook

Her publicerer vi billeder fra projekter, filmklip og hvad vi er i gang med lige nu. Du er velkommen til at dele det, hvis du synes det interessant. Vi liker, hvis du liker os!

Ro på settet! Og aktion!

På Youtube findes alle vores film. Her kan du se alt lige fra monteringsvejledninger og videnskabelige produkttests iht. EU-standard - til mere spektakulære forsøg på at smadre Hammerglass-ruder.

Et billede siger mere end 1000 ord

Følg os på Instagram for at se de seneste billeder fra vores pågående projekter. Du kan selv bidrage ved at tagge dine egne Hammerglass-billeder med #Hammerglass.

Seneste nyt på HammerNews

HammerNews er vores egen nyhedsside - her på hammerglass.dk. Her kan du læse alt fra “gammelt nyt” til “seneste nyt”. Her slår vi også vores ledige jobs op. Hvis du finder noget interessant i arkivet kan du dele det på dine egne sociale medier med et enkelt klik.