Publiceret 2023-02-14

 

Den rette beskyttelse på det rette sted - hverken mere eller mindre

Hammerglass har ekspertise i at sikre ejendomme med højrisikoaktiviteter, som f.eks. politistationer og SiS-boliger. Markku Hedekvarn giver et indblik "omme bag scenen” i, hvordan vi arbejder med denne type komplekse opgaver.

– Fordi vi har så bred erfaring, kan vi hjælpe med sikkerhedsanalysen lige fra starten – alternativt give input til en analyse, der allerede er blevet udarbejdet – og gøre kunden opmærksom på hele trusselsbilledet. Først når du har et tydeligt trusselsbillede, kan du vælge det rette beskyttelsesprodukt og dermed få det ønskede resultat, hvis noget i trusselsbilledet skulle blive til virkelighed. Har du brug for at minimere risikoen for indbrud, bør indbrudstyven gå tomhændet hjem alle ugens dage. Har du brug for beskyttelse, der kan modstå alvorlig kriminalitet – beskydning og eksplosioner – så skal personerne i ejendommen kunne komme hjem i god behold, selvom ejendommen er blevet udsat for angreb.

– Uvidenhed, forkert tankegang eller en presset økonomi bør ikke styre risikoanalysen. Vi tilbyder forskellige sikkerhedsklasser, der kan tilpasses til aktiviteten og kravene, hvilket sikrer, at du får den rette beskyttelse på det rette sted, hverken mere eller mindre.

Flere nyheder