SOLBESKYTTELSESFILM

Sparer energi og mindsker risikoen for splintskader

Solbeskyttelsesfilm sparer energi...

Det er fire gange dyrere at køle luft, end at varme den op. Med en moderne solbeskyttelsesfilm kan den direkte indstrålende varme reduceres med op til 85%. Varmen/kulden balanceres effektivt, hvilket medfører reducerede omkostninger for opvarmning og et mindsket behov for luftkonditionering. Solbeskyttelsesfilmen reducerer også forstyrrende reflekser på dataskærme fra f.eks. sol, sne, vand eller nærtliggende bygninger. Solbeskyttelsesfilmene blokerer desuden op til 99% af solens skadelige UV-stråler, hvorfor filmen også er en fremragende beskyttelse for dyre møbler, tæpper, tavler osv.

...og mindsker risikoen for splintskader

Store vinduespartier er altid en sikkerhedsrisiko. Ved at laminere glasset mindskes risikoen for personskader ved glasbrud og splinter. Desuden gør det saneringen lettere, hvis glasset engang skulle springe, da splinterne hænger fast i filmen. Med en tonet solbeskyttelsesfilm kan kommercielle bygninger og private bygninger få et nyt og moderne udseende, som kan virke værdiforøgende for bygningen.

hammerglass safecoat insynsskydd matte 2 mil

MATTE 2 MIL

SafeCoats frostede film anvendes først og fremmest som indsynsbeskyttelse, men blokerer også den direkte solindstråling. Et udmærket valg for lokaler med behov for lysindfald i kombination med en effektiv indsynsbeskyttelse. Indvendig montage.


Kontorer - Udstillingsvinduer - Offentlige miljøer - Privatboliger - Kulturbygninger

hammerglass cold steel

COLD STEEL

Den USA-patenterede højt ydende Cold Steel-serie omfatter neutralt lysegrå film med lav refleksion, som er specielt egnet for datamiljøer. Cold Steel-programmet sørger for en optimeret spejlingseffekt med mindst mulig farvetoning. Resultatet bliver en maksimal solrefleksion i kombination med minimal refleksion af det synlige lys. Cold Steel findes 20, 35, 50 og 70% lystransmittans, hvor Cold Steel 50 og Cold Steel 70 er de lyseste film. Indvendig montage.


Kontorer - Udstillingsvinduer - Offentlige miljøer - Privatboliger - Kulturbygninger

hammerglass solarzone silver xtra safecoat

SOLARZONE SILVER XTRA

SafeCoats reflekterende film i Solar Silver-serien leverer en høj solbeskyttelse, et stærkt visuelt indtryk, en effektiv varmeblokering og en hurtig amortisering. Filmene yder den mest omkostningseffektive og energibesparende løsning til opgradering af avancerede, kommercielle bygningskomplekser. Serien omfatter Solar Silver 20, Solar Silver 35 og Solar Silver 50. Udvendig montage.


Kontorer - Udstillingsvinduer - Offentlige miljøer

hammerglass solarzone titan xtra safecoat

SOLARZONE TITAN XTRA

SafeCoats reflekterende udvendige film i Titan-serien er en af de mest energieffektive løsninger for lave indetemperaturer om sommeren og en maksimal energibesparelse. Filmene er ekstra energieffektive i kombination med 2- eller 3-lags isoleringsglas samt Low-E-glas. Et udmærket valg for bygninger, hvor den indvendige installation er problematisk eller ikke er tilladt. Udvendig montage.


Kontorer - Udstillingsvinduer - Offentlige miljøer - Privatboliger - Kulturbygninger

Montage

SafeCoat sælges kun i forbindelse med installation, da en forkert installeret glasforstærkning kan gøre mere skade end nytte. Forskellige typer glas og karmsystemer kræver forskellige typer installation og eventuel en forstærkning af karmen. SafeCoat-laminatet findes i flere forskellige tykkelser fra 0,07 mm til 0,36 mm. De varierende dimensioner giver mulighed for at laminatet kan vælges til stort set alle typer glas og befæstelser. De kraftigere laminater kræver en forsegling med en speciel udviklet topforstærkning, som låser laminatet ved karmen.