VEJRBESKYTTELSE

Letvægtsløsninger til stationsområder, busterminaler og offentlige miljøer

hammerglass infrastruktur vaderskydd 1300x150-8

Vejrbeskyttelse, der holder dig tør – og som holder

Knust glas i forbindelse med vejrbeskyttelse koster mange penge. Med Hammerglass er der ikke flere knuste ruder. Allerede efter EN glasudskiftning har man sparet pengene til at udskifte hærdet glas med Hammerglass. En udskiftning til Hammerglass er en investering, ikke en udgift. Fordelene er mange: Intet knust glas, materialets unikke nanobehandlede overflade er nem at rengøre, uanset om det gælder spraymaling eller spritpen, og så brænder Hammerglass ikke. Vores permanente vejrbeskyttelsesløsninger findes i alle former for tagløsninger, perronsikring, busskure mv.

Helt tag med bærende stålkonstruktioner

I offentlige miljøer kræves der ofte betydelig vejrbeskyttelse med stærke konstruktioner af bærende stål, der kan modstå kraftig vind og tung snebelastning. Med den halve vægt af glas og en styrke 300 gange stærkere end glas er Hammerglass ideel til vejrbeskyttende tagkonstruktioner. Læskure på perroner, bustage, tage over åbne pladser – anvendelsesmulighederne er mange. Tag os med i dialogen lige fra starten af, og så vil vores designere hjælpe med styrkeberegninger, fastgørelsesløsninger og konstruktionstegninger.

Læs mere om tagløsninger

Hammerglass’ eget superstærke busskur

Hammerglass-skuret sørger for, at den rejsende er synlig og samtidig beskyttet mod regn og blæst – og så kan det ikke knuses. Busskuret er baseret på et modulbaseret system med flere fag, der kan justeres i længden efter behov. Og det bedste af det hele – i modsætning til et almindeligt standardskur er Hammerglass’ busskure lavet med ubrydelige paneler. Vedligeholdelsesudgifterne i forhold til glasskår og glasudskiftning er dermed en saga blot.

Læs mere om vores hærværkssikre busskur

hammerglass akustikplattor hammerfoam

Kombineret vejrbeskyttelse og støjbeskyttelse

Kombinationen af traditionelle Hammerglass-skærme med højabsorberende Hammerfoam-akustikpaneler har vist sig at være et fremragende støjreducerende alternativ til vejrbeskyttelse på perroner og omkring stationsområder. Togstøjen fra stationen kan dæmpes effektivt, mens løsningen kan gøres delvist gennemsigtig.

 

Læs mere om støjskærme

Konstruktion og montage

Kontakt os allerede i idéfasen. Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger forslag til funktionelle løsninger. Vi giver gerne tilbud på komplette projekter: Målskårne Hammerglass-plader, stolper, fastgørelsessystemer og montage.

  • Pladerne produceres efter mål efter at stålskelettet osv. er færdig monteret
  • Færdige løsninger for fastgørelse og montage
  • Vejer kun det halve af det, sædvanligt glas vejer
  • Intet glasbrud
  • Frit udsyn over omgivelsen