INDBRUDSSIKRE VINDUER

Brudsikre ruder plus indbrudssikre vinduesrammer.
En kombination som gør dig rigtig sikker.

hammerglass fastighet inbrottsskydd 1300x150-8

Indbrudssikre vinduer - som er rigtig sikre!

Det tager kun ti minutter for en indbrudstyv at tømme dit hus for værdigenstande. Her hjælper hverkenalarm, kamera eller sikkerhedsklassificerede vinduer med standardglas. Her er der behov for noget som holder tyven ude. Et vindue med høj indbrudssikring og med brudsikkert glas i glaskassetten. Selvom Hammerglass Security Windows er en nyhed på privatkundemarkedet, så er brudsikre, vandal- og indbrudssikre vinduer intet nyt for os. Vi har hjulpet boligejere, butikker og sikkerhedsobjekter i over 20 år, men nu er det på tide at også parcelhusejere får godt af en vinduesløsning som giver tryghed og sikkerhed i dagligdagen - og ikke kun på papiret. Et rigtigt sikkerhedsvindue skal være virkelig indbrudssikkert.

Endelig et rigtigt sikkerhetsvindue!

Vi tester alle vores produkter grundigt, både internt og eksternt. Se filmen hvor vi stresstester en 6 mm tyk Hammerglass-rude i en sammenligningstest med et sædvanligt sikkerhedsglas fra en politistation (25 mm lamineret glas).

 • Et indbrud varer ikke længere end 10 minutter.
 • Halvdelen af indbruddene sker via vinduet.
 • Generelt set er vinduer og glaspartier de svageste punkter i en ejendom. Efter vinduer og butiksvinduer følger døre som yderdøre og terrassedøre.

Se flere testfilmer

Derfor er Hammerglass Security Windows det bedste valg af indbrudssikre vinduer

Rent faktisk er der ingen indbrudssikre vinduer, der er hundrede procent indbrudssikre. Der findes ingen løsning som garanteret modstår et indbrudsforsøg hvis tyven har ubegrænset med tid, værktøj og ressourcer. Forskellen på vinduer er dog stor, når det kommer til, hvor svært det er at bryde ind. Det vi sikrer imod er indbrud med rimeligt værktøj. For disse tilfælde har RISE (Research Institutes of Sweden i Borås) testet og certificeret vores vinduer og glasløsninger i forskellige sikkerhedsklasser.

På et sædvanligt ”indbrudssikkert” vindue er det svært at bryde rammen op, men det er meget enkelt at knuse glasset og stige ind gennem vinduet. På omkring 10 minutter er både tyven og værdigenstandene forsvundet – til trods for alarm, kamera, vagtmand og politi. Dette sker ikke med Hammerglass Security Windows. Vores vinduer holder tyven ude.

Hammerglass security windows

Hammerglass Security Windows indleder et nyt kapitel, hvor trygheden også bliver tilgængelig for parcelhusejere - og det til en lavere pris end et tilsvarende sikkerhedsvindue. Her er nogle grunde til hvorfor Hammerglass Security Windows er det rigtige valg for alle nybyggerier og vindueskift:

 

 • Endelig en professionel sikkerhedsløsning som virker både for kommercielle bygninger og privathuse.
 • Sikring og kvalitet i særklasse til markedets bedste pris - desuden indgår opmålingen i prisen.
 • Hammerglass beskytter både mod indbrud og hærværk. Modstandskraften af Hammerglass er 300 gange stærkere end sædvanligt glas.
 • Vores vinduer, altandøre og isoleringsglas kommer med en enestående isoleringsglasgaranti på 10 år.
 • Korrekt konfigureret giver en Hammerglass isoleringsglaskassette en U-værdi på 0,66.
 • Den lave vægt på Hammerglass Security Windows muliggør sikkerhed selv for rigtig store glaspartier.
 • Modstandsklasse RC2-P6B, -P7B samt -P8B som standard (P8B svarer til F&P-glas Sikringsniveau 60).
 • Hammerglass har udmærkede lyddæmpningsegenskaber og en UV-beskyttelse op til 99,96%.
 • Ruderne limes fast, hvilket umuliggør indbrud ved at løfte glasset ud af isoleringskassetten.

Et komplet vinduessortiment

For boligejere tilbyder vi store valgmuligheder mht. åbningsfunktionen – indadgående, udadgående, topstyret eller dreje-kip.Hammerglass Security Windows findes i flere udførelser og er af højeste kvalitet - Træ/Aluminium, PVC, Komplet-aluminium samt Træ.

Vores standardvinduer og altandøre har aluminiumsbeklædte trærammer, hvor karmen og yderrammen - de vejrudsatte dele af vinduet - er komplet konstrueret af vedligeholdelsesfri aluminium mens indersiden består af tætvokset kvalitetsfyr. Ydersiden af aluminium ​​er malet i farve NCS S 0502-Y som standard. Vinduets indersiden af ​​træ er malet med et miljøvenligt og vandbaseret overfladelag i farve NCS S 0502-Y eller NCS S 0500-N. Alle farver inden for RAL og NCS også tilgængelige.

Udover vores standardsortiment tilbyder vi desuden sikkerhedsglasløsninger mod både beskydning og eksplosioner. Alle vores produkter er indgående testet og fås op til en sikkerhedsklasse svarende til RC5/BR6-NS/EXR2.

Læs mere om sikringsniveauer

hammerglass security windows fast

FASTE VINDUER

 

hammerglass security windows vrid

TOPSTYRET

 

hammerglass security windows kippdreh

DREJE-KIP

 

hammerglass security windows dörr

DØRE

hammerglass security windows fast 3glas red

FAST 3-LAGS

hammerglass security windows öppningsbart 2+1glas

OPLUKKELIG 2+1

Indadgående/Udadgående

hammerglass security windows öppningsbart 3glas

OPLUKKELIG 3-LAGS

Indadgående/Udadgående

hammerglass security windows handtag standard

HÅNDTAG STANDARD

Hoppe Tôkyô

hammerglass security windows handtag barnspärr

HÅNDTAG BØRNESIKRING

Hoppe Tôkyô

hammerglass security windows handtag lås

HÅNDTAG LÅSE

Hoppe Tôkyô

hammerglass security windows handtag lås assa

HÅNDTAG ASSA-LÅSE

Assa Vinga

SPECIFIKATIONER  
Standard Indre/Ydre ramme Træ/Aluminium
Valgmuligheder: Træ/Træ, Alu/Alu, PVC/PVC
Standardfarve Indre ramme NCS S 0502-Y alternativt NCS S 0500-N
Valgmuligheder: Alle RAL-/NCS-farver samt klarlak, hvidpigmenteret klarlak, brun glasur
Standardfarve Ydre ramme NCS S 0502-Y
Valgmuligheder: Alle RAL-/NCS-farver
Sprosse Overflademonteret 30 mm, 50 mm
Sprosse Mellem ruderne Nej
Sikringsniveauer

RC2-P6B
RC2-P7B
RC2-P8B

*RC2: Modstår 3-15 minutters angreb med enkle verktøjer som skruetrækker, tang, hammer, kiler osv.

Vækt/m2 P6B - 35 kg
P7B - 35 kg
P8B - 37 kg
U-værdi Fra 0,85

Vælg det rette sikkerhedsvindue - beskytte både mennesker og ejendom

Sikring mod hærværk, indbrud, personskade? Hvad leder du efter? Hammerglass Security Windows konfigureres forskelligt, for at give forskellige egenskaber. Det er sikringsbehovet, som afgør hvilken kombination er bedst egnet. Alt efter om Hammerglass-ruden anbringes på ydersiden, indersiden eller i midten skabes en konfiguration, som er optimeret ud fra det specifikke risikobillede.

hammerglass security windows vandalskydd skolfavoriten

HÆRVÆRKSSIKRING - "Skolefavoritten"

Med Hammerglass på ydersiden skaber vi en stærk og afskrækkende hærværkssikring. Konfigurationen sikrer ejendommen mod lettere, impulsive hærværksangreb som stenkast, spark og slag med en baseballkølle. Foruden angrebssikringen giver denne konfiguration en isoleringskassette med rigtig gode isoleringsværdier. Denne løsning egner sig for hærværksudsatte offentlige og kommercielle bygninger.

 

Sikringskonfiguration

Yderrude: Hammerglass Unbreakable 6 mm
Midterrude: Hærdet glas
Inderrude: Hærdet energiglas

hammerglass security windows inbrottsskydd villavalet

INDBRUDSSIKRING - "Villavalget"

Med Hammerglass i midten bygger vi den optimale indbrudssikring for hjemmebrugen. En Hammerglass-rude i midten sikrer en optimal isoleringsværdi samtidig med at planglassets let renselige yderside letter vinduesrengøringen. Økonomi og sikkerhed i et. Hammerglass-ruden er brudsikker og principielt umulig at gennemtrænge ved et indbrudsforsøg. Denne løsning egner sig perfekt for villaejere som gerne vil kunne føle sig sikker - rigtigt sikker!

 

Skyddskonfiguration

Yderrude: Energiglas eller solenergiglas
Midterrude: Hammerglass Unbreakable 6 mm
Inderrude: Energiglas eller hærdet energiglas

hammerglass security windows personskydd poliskonfigurationen

PERSONBESKYTTELSE - "Politikonfigurationen"

Med Hammerglass på indersiden bygger vi en stærk personbeskyttelse, hvor risikoen for glassplinter i lokalet minimeres. Konfigurationen giver bygningen en usynlig og vedligeholdelsesvenlig beskyttelse med meget gode isoleringsværdier. Denne løsning egner sig for bygninger med krav om personbeskyttelse, som fx sygehuse, skoler, politistationer eller sikkerhedsobjekter. Den indvendige montering kan desuden beskytte mod eksplosioner. 

 

Skyddskonfiguration

Yderrude: Hærdet solenergiglas eller energiglas
Midterrude: Hærdet glas
Inderrude: Hammerglass Unbreakable 6 mm

Montage og garantier

Hammerglass vinduessystemer monteres af anbefalede montører iht. MTK:s retningslinjer for at garantere den højeste kvalitet. Samtlige Hammerglass-ruder lasermærkes med logo og produktionsnummer for sporbarhedens for intern kvalitetssikrings samt for sikkerheden ved eventuelle garantispørgsmål.

Priser og salgskanaler

Vores mål er at tilbyde sikkerhedsvinduer af højeste kvalitet til markedets bedste pris. For at garantere den korrekte montering sælger vi kun direkte til installationsfirmaer, uden mellemhandlere.

Find en forhandler