TAGLØSNINGER

Letvægtsløsninger 300 gange stærkere end glas

Glaskonstruktioner til store tage

Transparente, farvede eller opalfarvede Hammerglass-løsninger giver mulighed for spændende løsninger for vægge og tage. Pladerne kan leveres i længder op til 6 meter eller sammenføjes til uendelige længder med vandtætte sammenføjninger. Hammerglass-pladerne kan bukkes og formes, således at de kan tilpasses til montering på bøjede tage. Materialets ekstrem hårde og glatte overflade bidrager til at snavs og støv i de fleste tilfælde kan skylles bort fra tagkonstruktionen med regnen.

Et holdbart valg

  • Kun halv så tungt som sædvanligt glas
  • 300 gange stærkere end glas
  • Pladerne produceres efter mål efter at stålskelettet osv. er færdig monteret
  • Færdige løsninger til fastgørelse og montage
  • Minimal vedligeholdelse
  • Leveres også som IR-udførelse med 50% varmereduktion
hammerglass resecentrum tak

Letvægtsløsninger til store konstruktioner

Til rejsecentre, busterminaler og perroner kræves der ofte stærke tagkonstruktioner med bærende stål til at kunne holde de store glasflader på plads. Her passer Hammerglass perfekt, da det er 300 gange stærkere end glas og kun har halvdelen af glassets vægt.

 

Vi leverer fleksible tagløsninger med Hammerglass-plader monteret i en eksisterende konstruktion eller i skræddersyede profiler, f.eks. L-profiler med klemmeprofiler i sammenføjningerne for en vandtæt sammenføjning. Hver sektion opmåles individuelt, hvorefter glasset fræses til det passende mål.

 

 

Læs mere om rejsecentre

hammerglass väderskydd busskur

Hele læskure gør de rejsende glade

Permanente vejrbeskyttelsesløsninger til busskure, læskure på perroner, miljøer til åbne pladser osv., er noget, der holder de rejsende tørre og glade. Uskønt glasbrud efter hærværksangreb, høje saneringsomkostninger og udskiftning af tunge, uhåndterlige glasplader tilhører fortiden.

 

  • Komplet konstruktion med integreret støjbeskyttelse til perroner
  • Hammerglass’ eget hærværkssikre busskur
  • Udskiftning af eksisterende glas

  

Læs mere om læskure

hammerglass elskyddstak

El-beskyttelsestage redder liv

El-beskyttelsesskærme til montering på broer over jernbaneskinner, designet og styrkeberegnet ud fra sne-, vind- og toglast. Konstruktionen udgør samtidig en tæt afskærmning ned mod den strømførende køreledning. Løsningen er vand- og pillesikker og kan fremstilles i udførelsesklasse EXC2 eller EXC3.

 

 

Læs mere om el-bestyttelsesskærme

Konstruktion og montage

Kontakt os allerede i idéfasen. Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger forslag til funktionelle løsninger. Vi giver gerne tilbud på komplette projekter: Målskårne Hammerglass-plader, stolper, fastgørelsessystemer og montage.