Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

EnergyBlinds Solgardiner

EnergyBlinds er markedets mest effektive indvendige solbeskyttelse. Solgardinet reflekterer 80% af solvarmen ud gennem ruden, hvilket svarer til næsten samme virkningsgrad som for udvendige solbeskyttelsessystemer, og alligevel kan man se direkte igennem EnergyBlinds. EnergyBlinds forbedrer desuden vinduets U-værdi med op til 44%. Den reducerede solindstråling mindsker behovet for luftkonditionering og samtidig holder nedrullede EnergyBlinds på varmen om natten eller i vinterhalvåret - hvilket sørger for besparelser i varmeomkostningerne. Forstyrrende reflekser på dataskærme fra f.eks. sol, sne, vand eller nærtliggende bygninger minimeres. EnergyBlinds blokerer desuden op til 99% af solens skadelige UV-stråler, hvorfor filmen også er en fremragende beskyttelse for dyre møbler, tæpper, tavler osv.

Overlegent design

EnergyBlinds består af en tonet solbeskyttelsesfilm som er lamineret sammen med en stærkt reflekterende aluminiumsfolie, hvilket sammenlagt giver en fremragende solenergirefleksion. Den solbeskyttende film er udstyret med horisontale folder, som giver styrke og mulighed for at klare brede vinduer. Foldningen bidrager desuden til eliminering af såkaldte forvrængede spejleffekter, som ellers gerne opstår i lignende film. Kommercielle bygninger og private bygninger få et tiltalende udseende som kan virke værdiforøgende for bygningen.

Film og kassetter

EnergyBlinds kan leveres med fire forskellige typer af film - den mørkere BLÅ15 og den lysere BLÅ40, samt SORT eller HVID film for mørklægning. Solbeskyttelsesfilmen beskyttes af en speciel designet aluminiumskassette og styres manuelt med en kuglekæde. Kassetter og styreskinner leveres som standard hvid lakeret eller som eloxeret aluminium, men kan også fås i valgfrie RAL-farver.

BLÅ15 SOLBESKYTTELSE

I de allerfleste tilfælde anbefales BLÅ15, den mørkeste film med en blågrå toning, og 15% oplevet lystransmittans. Når man virkelig har behov for solafskærmning, skal det være så behageligt som muligt!
Oplevet lystransmittans: 15%
Total solenergireduktion: 92%
Maks. bredde: 1840 mm for gardin i et stykke

BLÅ40 SOLBESKYTTELSE

BLÅ40 er en lysere film med blågrå toning og 40% oplevet lystransmittans. BLÅ40 anbefales for miljøer med et mindre behov for energibesparelse og hvor der ønskes en højere lystransmittans.
Oplevet lystransmittans: 40%
Total solenergireduktion: 82%
Maks. bredde: 1540 mm for gardin i et stykke

HVIT MØRKLÆGNING

HVID mørklægningsgardin med 1% lystransmittans. Anbefales for miljøer med et ønske om et "luftigt” mørklægningsalternativ.
Oplevet lystransmittans:
1%
Total solenergireduktion: 88%
Maks. bredde: 1540 mm for gardin i et stykke

SORT MØRKLÆGNING

SORT mørklægningsgardin med 0% lystransmittans. Anbefales for miljøer med et ønske om total mørklægning.
Oplevet lystransmittans: 0%
Total solenergireduktion: 88%
Maks. bredde: 1540 mm for gardin i et stykke

Montage

Monteringen af EnergyBlinds sker afhængig af vinduets og vinduesnichens udformning. Aluminiumskassetten bæres af styreskinner som fastgøres til rammen eller karmen, alternativt direkte på glasset. EnergyBlinds kan også fås med bundmonteret kassette, som muliggør en øget dagslysindstråling ved at frilægge den øvre halvdel af vinduet. Ved vinduesbredder over maks. bredde kan flere gardiner sammenkobles i sideled. EnergyBlinds styres normalt manuelt med kuglekæde. GIV AGT! Må IKKE monteres i vinduer med tonede ruder.