HAMMERGLASS ADD-ON

Hammerglass Add-On er et komplet integreret system til effektiv indbrudssikring og monteres foran eller bag eksisterende vinduer. Hammerglass Add-On kan monteres på faste og åbnende vinduer samt på glas- og dørpartier. Add-On-profilen sikrer og forstærker eksisterende trækarme, hvilket sørger for en minimering af vedligeholdelsesomkostningerne. Systemet sørger desuden for energibesparelser og forbedringer af U-værdien, samt en lydreduktion på 30 dBRw. Hammerglass Add-On anbefales af forsikringsselskaber som alternativ for indbrudsgitre og rullejalousier.

Det usynlige gitter

Mange tyve har lært at slippe af med gitter/rullejalousier ved at fastgøre en kæde til trækkrogen på bilen og blot trække gitteret fra væggen. Foruden at forstyrre synet ind i butikken foregiver gitteret i mange tilfælde en falsk sikkerhed. Hammerglass Add-On bidrager til en øget sikring mod indbrud og hærværk for butikker, indkøbscentre, offentlige lokaler, industribygninger, kontorer, benzinstationer, apoteker, plejecentre osv. Profilerne i Hammerglass Add-On-system produceres i koldvalset stål. Ved et eventuelt indbrudsforsøg vil der ikke opstå nogen løftestangseffekt, da stålprofilen kun viger i selve brydepunktet, i modsætning til en stivere aluminiumprofil, som kan brydes op når der presses et værktøj ind under profilen. Hammerglass er godkendt op til modstandsklasse P8B, som svarer til F&P sikringsniveau 60 for gitre og rullejalousier.

System til ekstra glasning Add-On

HAMMERGLASS ADD-ON-S

Hammerglass Add-On-S anvendes først og fremmest som udvendigt sikringsglas. I visse tilfælde kan S-profilen dog også monteres indvendigt. Hammerglass Add-On-S monteres udvendigt som sikring mod indbrud og hærværk eller indvendigt som indbrudssikring og som personbeskyttelse. Leveres i valgfrie RAL-/NCS-farver.

HAMMERGLASS ADD-ON-F

Hammerglass ADD-On-F anvendes til indvendig sikring eller som midterste rude i koblede rammer. Hammerglass Add-On-F monteres udvendigt som sikring mod indbrud og som personbeskyttelse. Leveres i valgfrie RAL-/NCS-farver.

HAMMERGLASS ADD-ON-U

Hammerglass Add-On-U anvendes først og fremmest som indvendigt sikringsglas. I visse tilfælde kan U-profilen dog også monteres udvendigt. Hammerglass Add-On-U monteres indvendigt som indbrudssikring eller som personbeskyttelse eller udvendigt som sikring mod indbrud og hærværk. Leveres i valgfrie RAL-/NCS-farver men kan også fås i kobberplade.

HAMMERGLASS ADD-ON-Y ALU A-A/B-B

Hærværkssikring/ indbrudssikring/ personbeskyttelse i modstandsklasse P7B. Et Add-On-system hvor ALU-profilen skrues fast i den eksisterende ramme. Monteres udvendigt (A-A) som sikring mod indbrud og hærværk eller indvendigt (B-B) som indbrudssikring/personbeskyttelse. Profildimension 19 mm som standard, kan dog også fås i specielt tilpassede bredder. Leveres i valgfrie RAL-/NCS-farver.

HAMMERGLASS ADD-ON-Y ALU C-C

Hærværkssikring/ indbrudssikring i modstandsklasse P7B. Dette system er et udskiftningssystem, hvor vinduets ydre ramme erstattes med en ALU-profil tilpasset til enkeltglas. Et omkostningseffektivt alternativ ved dårlige ydre rammer. Profilen kan leveres i 19, 24, 29, 42 og 50 mm. Passer for såvel indad som også udad åbnende vinduer. Leveres i valgfrie RAL-/NCS-farver.

HAMMERGLASS ADD-ON-Y ALU D-D

Hærværkssikring/ indbrudssikring i modstandsklasse P7B. Dette system er et udskiftningssystem, hvor vinduets ydre ramme erstattes med en ALU-profil tilpasset til isoleringsglas. Et omkostningseffektivt alternativ ved dårlige ydre rammer. Leveres i valgfrie RAL-/NCS-farver.

Montage og garantier

For at kunne garantere for højeste kvalitet må Hammerglass Add-On-systemerne kun monteres af certificerede montører. Materialet til glasning er af 4, 6, 8, 10 eller 12 mm tykt Hammerglass. For at opnå den bedste modstandsdygtighed hellimes glasset i falsen og monteres med gennemgående vognbolte i stålprofilen. Montagen indebærer intet indgreb på den eksisterende arkitektur. For sporbarhedens og den interne kvalitetssikrings skyld samt for sikkerheden ved eventuelle garantispørgsmål lasermærkes samtlige Hammerglass-ruder med logo og produktionsnummer.