Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

HAMMERGLASS ADD-ON

Hammerglass Add-On er et komplet integreret system til effektiv indbrudssikring og monteres foran eller bag eksisterende vinduer. Hammerglass Add-On kan monteres på faste og åbnende vinduer samt på glas- og dørpartier. Add-On-profilen sikrer og forstærker eksisterende trækarme, hvilket sørger for en minimering af vedligeholdelsesomkostningerne. Systemet sørger desuden for energibesparelser og forbedringer af U-værdien, samt en lydreduktion på 30 dBRw. Hammerglass Add-On anbefales af forsikringsselskaber som alternativ for indbrudsgitre og rullejalousier.

Det usynlige gitter

Mange tyve har lært at slippe af med gitter/rullejalousier ved at fastgøre en kæde til trækkrogen på bilen og blot trække gitteret fra væggen. Foruden at forstyrre synet ind i butikken foregiver gitteret i mange tilfælde en falsk sikkerhed. Hammerglass Add-On bidrager til en øget sikring mod indbrud og hærværk for butikker, indkøbscentre, offentlige lokaler, industribygninger, kontorer, benzinstationer, apoteker, plejecentre osv. Profilerne i Hammerglass Add-On-system produceres i koldvalset stål. Ved et eventuelt indbrudsforsøg vil der ikke opstå nogen løftestangseffekt, da stålprofilen kun viger i selve brydepunktet, i modsætning til en stivere aluminiumprofil, som kan brydes op når der presses et værktøj ind under profilen. Hammerglass er godkendt op til modstandsklasse P8B, som svarer til F&P sikringsniveau 60 for gitre og rullejalousier.

System til ekstra glasning Add-On

HAMMERGLASS ADD-ON-S

Hammerglass Add-On-S anvendes først og fremmest som udvendigt sikringsglas. I visse tilfælde kan S-profilen dog også monteres indvendigt. Hammerglass Add-On-S monteres udvendigt som sikring mod indbrud og hærværk eller indvendigt som indbrudssikring og som personbeskyttelse. Leveres i valgfrie RAL-/NCS-farver.

HAMMERGLASS ADD-ON-F

Hammerglass ADD-On-F anvendes til indvendig sikring eller som midterste rude i koblede rammer. Hammerglass Add-On-F monteres indvendigt som sikring mod indbrud og som personbeskyttelse. Leveres i valgfrie RAL-/NCS-farver.

HAMMERGLASS ADD-ON-U

Hammerglass Add-On-U anvendes først og fremmest som indvendigt sikringsglas. I visse tilfælde kan U-profilen dog også monteres udvendigt. Hammerglass Add-On-U monteres indvendigt som indbrudssikring eller som personbeskyttelse eller udvendigt som sikring mod indbrud og hærværk. Leveres i valgfrie RAL-/NCS-farver men kan også fås i kobberplade.

Montage og garantier

For at kunne garantere for højeste kvalitet må Hammerglass Add-On-systemerne kun monteres af certificerede montører. Materialet til glasning er af 4, 6, 8, 10 eller 12 mm tykt Hammerglass. For at opnå den bedste modstandsdygtighed hellimes glasset i falsen og monteres med gennemgående vognbolte i stålprofilen. Montagen indebærer intet indgreb på den eksisterende arkitektur. For sporbarhedens og den interne kvalitetssikrings skyld samt for sikkerheden ved eventuelle garantispørgsmål lasermærkes samtlige Hammerglass-ruder med logo og produktionsnummer.