Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Gang- & Cykeltunneler

Oplyste gangtunneler skaber ikke kun et sikrere miljø og en øget tryghed, de er også pæne at se på. En med påtryk forsynet eller gennemfarvet Hammerglass-plade med LED-belysning er et attraktivt blikfang når det begynder at blive mørkt. Graffiti, tags eller anden tilsmudsning kan fjernes med de fleste kendte rengøringsmidler og kemikalier uden at Hammerglass-pladerne tager skade.

Farve og LED lyser op

Pladerne kan enten silketrykkes eller trykkes digitalt. Teknikken tillader et påtryk i op til fire farver, hvilket åbner op for uendelige muligheder til individuel udformning af motiv og designede påtryk. Tunnelpanelerne kan f.eks. forsynes med by- eller kommunevåbenet, eller med et mønster, som gentages i jævne afstande tryk, eller med et designet påtryk.  Ved større serier er der mulighed for at få Hammerglass-pladerne gennemfarvet. En med påtryk forsynet eller gennemfarvet Hammerglass-plade med LED-belysning er et attraktivt blikfang når det begynder at blive mørkt, og med en variabel LED kan effekten forstærkes yderligere. En oplyst gangtunnel er ikke bare pæn at se på, den bidrager også til et mere sikkert miljø og til en øget tryghed.

Konstruktion og montage

For at opnå den bedste pasform måles Hammerglass-pladerne individuelt op og produceres efter mål efter at stålskelettet osv. er færdig monteret. Pladerne er fleksible og kan formes, således at de kan tilpasses til montering på bøjede profiler. Fastgørelse med stålprofiler/Hammerglass Fixpoints. Kontakt os allerede i idéfasen. Vores konstruktører hjælper gerne med tegninger forslag til funktionelle løsninger. Vi giver gerne tilbud på komplette projekter: Målskårne Hammerglass-plader, stolper, fastgørelsesløsninger og montage.

  • Pladerne produceres efter mål efter at stålskelettet osv. er færdig monteret
  • Færdige løsninger til fastgørelse og montage
  • Kun halv så tungt som sædvanligt glas
  • Intet glasbrud
  • Nem graffitifjernelse