Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse med vores websted (for at tilpasse indholdet, analysere webtrafikken samt for at stille funktioner for sociale medier og annoncer til rådighed). Du godkender anvendelsen af cookies, hvis du surfer videre på webstedet. For mere information om vores private policy klik her>>

Forretningsområder

Hammerglass er den perfekte beskyttelse i alle miljøer med risiko for glasbrud. Virksomheden dækker i dag tre forretningsområder: Infrastruktur, Ejendom og Automotive.

Hammerglass INFRASTRUKTUR

Permanente brudsikre glasningsløsninger for modern samfundsbyggeri. Pladernes lave vægt og den hårde overflade gør Hammerglass til et populært valg både ved projektering og ved udskiftning af eksisterende glas. Den beregnede levetid er sat til mere end 40 år. Støjskærme, læskærme, tag- og vægløsninger for rejsecentre, gang- og cykeltunneller og broer er kun nogle eksempler på vores infrastrukturprojekter.

Hammerglass EJENDOM

Fokus på vindues- og dørløsninger for at forhindre indbrud og hærværk samt for at beskytte mod beskydning og eksplosion. Et helt system af brudsikre ruder for nybyggeri, for udskiftning af glas samt til sekundær glasmontering.

Hammerglass AUTOMOTIVE

Brudsikre ruder til alle typer af entreprenørmaskiner, med fokus på et sikrere førermiljø. Vores løsninger bidrager til øget personsikkerhed og en reduceret risiko for uplanlagt nedetid. Hammerglass kan fås som udskiftningsruder til de fleste sædvanligt forekommende entreprenørmaskiner. Eksplosionstestede ruder i patenteret system.